StoryEditorOCM
Splitraspisan natječaj

Želite siguran posao? Splitska gradska firma zapošljava nove radnike; ovo su uvjeti, još se stignete prijaviti...

Piše F. K.
10. veljače 2024. - 16:06

Splitska gradska tvrtka "Parkovi i nasadi" objavila je natječaj u kojem traži osam novih radnika na nekoliko različitih pozicija, a svi su ugovori na određeno uz mogućnost zaposlenja na neodređeno.

Traži se pet pomoćnih radnika koji bi obavljali poslove detaljnog izgrabljivanja zelenih površina, poslove prekopa te iskopa zemlje u svim kategorijama. Radnici mogu očekivati i zalijevanje, sakupljanje trave, čišćenje zelenih površina, kao i druge slične poslovne zadatke.

Radno iskustvo nije potrebno, kao ni na natječaju za dva radnika koji bi održavali javnu rasvjetu. Zaposlenici će pomagati električaru pri održavanja javne rasvjete u obavljanju poslova održavanja, popravka i montaže te će samostalno obavljati poslove u auto-košari. Od ostalih dužnosti, tu je vođenje potrebne evidencije, obavještavanje nadležnog električara održavanja javne rasvjete o uočenoj potrebi za narudžbom materijala te pomaganje u redovnim pregledima sustava javne rasvjete.

Sasvim neobično, u opisu posla su i prekopi i iskopi zemlje u svim kategorijama, ukrcaj i iskrcaj materijala potrebnog za rad te priprema betona.

Samo jedan radnik se traži na poziciji građevinski tehničar, a njegovi zadaci su mnogobrojni: vođenje manje složenih građevinskih radova, kontrolira usklađenosti građevinskih radova sa zakonskim propisima, upozoravanje na uočene nedostatke, vođenje potrebne dokumentacije na gradilištu, upravljanje nacrtima, priprema dokumentacije za tehnički pregled, sudjelovanje u planiranju odvijanja gradnje, organiziranje i nadziranje rada na gradilištu te mnogi drugi. Potrebno je pet godina iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Svi natječaji vrijede do 12. veljače, a potrebnu dokumentaciju treba dostaviti na adresu Kavanjinova 12 ili putem elektroničke pošte na email posao@parkovi-st.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:11