StoryEditorOCM
SplitSVE ZBOG OVČARA MILE

Trifunović izbrisao svoju Instagram objavu u kojoj je vrijeđao splitske policajce koje je uspoređivao s ustašama...

Piše Split SD
11. rujna 2023. - 15:56

Sergej Trifunović je obrisao svoj Instagram post u kojemu je vrijeđao splitske policajce i uspoređivao ih s ustašama nakon što je kažnjen zbog držanja svog psa, njemačkog ovčara Milu, bez nadzora.

Trifunović je u noći s nedjelje na ponedjeljak objavio na Instagramu post u kojemu je izvrijeđao splitske policajce spominjući Loru, Francetića, ustaše...

image
Screenshot Instagram

Sergej Trifunović noćas opet kažnjen: ‘Nadam se da ćete od mojih 1500 eura sašiti uniforme po uzoru na Francetićeve‘

- Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko hiljadu i po eura.

Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovim putem poserem po člancima 5,17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi.

Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomer. Sad, vlaški brabonjci, slobodo raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpisu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom.

Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad- napisao je u svojoj objavi na Instagramu koje više - nema, što je vidljivo odlaskom na njegov profil na kojemu je pod imenom whistler_dick.

image
Screenshot Instagram

Podsjetimo, Trifunović  je u dva dana u Splitu počinio pet prekršaja, dobio je jednogodišnju zabranu ulaska i boravka u Europskom gospodarskom prostoru, odnosno Šengenu.

Prvi prekršaj počinio je na gradskoj plaži Kaštelet, gdje je bez nadzora, odnosno povodca i brnjice, među kupače pustio svog njemačkog ovčara. Građani su pozvali policiju, a glumac ih je vrijeđa​o.

Takvim postupkom Trifunović je na Prekršajnom sudu kažnjen za dva prekršaja sa 500 eura i 50 eura sudskih troškova, ali je ponovno kršio Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira kada je u Bosanskoj ulici, u središtu Splita, pustio psa bez nadzora za što je na istom sudu kažnjen sa 200 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:23