StoryEditorOCM
Splitsplit mu prisjeo

Svi se sprdaju sa Sergejem i psom Milom, glumac je brutalno izvrijeđao policajce: ‘Pos... se na vaše majke, kopiladi!‘

Piše Scena SD
10. rujna 2023. - 14:17

Sergej Trifunović u najnovijoj objavi na društvenim mrežama opet je izvrijeđao splitske policajce.

"Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prijelazu Bajakovo, na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama, na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko tisuću i pol eura. Nadam se da ćete od tih novaca sašiti sebi nove, lijepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovom prilikom poserem po članovima 5, 17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi.

Znam da vam je žao što mi niste stigli otvoriti Loru u pola noći i pokazati strujomjer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu tjeralicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Do tad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad", napisao je Trifunović.

Sve je krenulo nakon što je u petak navečer priveden na policiju jer je šetao psa bez povodca na Kašteletu gdje ga je jedna ženska osoba koju je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju nazvao luđakinjom prijavila.

Kazao je da splitski policajci tvrde da se znak zabrane za pse vidi, on, pak, kaže da ga nije vidio. Zbog dva prekršaja kažnjen je s 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura. I on i policija odrekli su se žalbe. U subotu su ga policija i komunalno redarstvo opet zatekli kako njegov njemački ovčar Milo slobodno šeta Bosanskom ulicom, u samom centru grada, bez povodca i brnjice te mu je izdan prekršajni nalog od 200 eura.

Na Twitteru je još u petak krenula sprdnja inspirirana cijelim slučajem. U nastavku pogledajte neke od najboljih fora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:39