StoryEditorOCM
SplitBRZA REAKCIJA

Splitski HDZ-ovac komentirao Ivoševićevu prijavu: ‘Aktivist s petljom pretvorio se u tužibabu. Više nije smiješno...‘

Piše Split SD
20. studenog 2023. - 18:33

Ivica Budimir, potpredsjednik splitskog HDZ-a reagirao je na Ivoševićevu prekršajnu prijavu koju je protiv Andreja Plenkovića podnio Drugoj policijskoj postaji PU splitsko dalmatinske.

Sve luđe; Ivošević splitskoj policiji prijavio Plenkovića zbog vrijeđanja Milanovića: Odlučio sam vidjeti jesu li...‘

- Nevjerojatno kakvu elementarnu političku nepismenost pokazuje drugi čovjek grada. Svoje (nedavno) vrijeđanje policajca je usporedio s političkom raspravom premijera i predsjednika.

Nadrealno je kako Bojan ne vidi razliku između rasprave dvojice ravnopravnih protivnika unutar političkog ringa i njegovog vrijeđanja policajca s pozicije izvršne vlasti.

Ne razumije ni to da civilizirani političari imaju (malo) labavije kriterije u izboru riječi u kritici i raspravi. Nije mu nikako jasno da nikome osim njemu samom - ne pada na pamet vrijeđati i ponižavati.

Kada se njemu malo žešće odgovori, onda prvi podiže kaznene i prekršajne prijave. Aktivist s petljom pretvorio se u tužibabu.

Ovo više nije smiješno, nego sramotno. Možda bi institucije (zatvorenog tipa) trebale odraditi svoj posao… - naveo je u svojoj objavi na Facebooku Budimir.

image
Screenshot/Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:20