StoryEditorOCM
Splitjedan na jedan

Puljak uzvratio Frankoviću zbog kritika o Splitu: ‘Poznat je jedino po ulizivanju Plenkoviću koje izaziva susramlje...‘

Piše Split SD
5. travnja 2024. - 23:00

Ivica Puljak na svom Facebook profilu je objavio poruku za sve HDZ-ove birače koji tu stranku ne biraju zbog novca ili povlastica. 

- Split i Dubrovnik se nalaze u X. izbornoj jedinici, a Centar i HDZ su suparnici na političkoj sceni. Danas je kandidat HDZ-a u X. izbornoj jedinici i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković jako ružno govorio o Splitu kao o gradu koji je "prepoznat po turistima koji povraćaju i uriniraju na ulici".

Grad koji ima povijest stariju od 1700 godina je prepoznat po mnogim drugim lijepim stvarima, zbog čega svake godine ostvarimo bolje turističke rezultate i u noćenjima i dolascima. Ljudi vole Split. A vole ga još više jer čistimo nered koji nam je HDZ ostavio, pa i ovo o čemu govori HDZ-ovac koji je široj javnosti jedino poznat po ulizivanju premijeru Plenkoviću koje izaziva susramlje.

image

Status Ivice Puljka

Facebook/ivica Puljak

Zato poručujem biračima HDZ-a u Splitu, koji nisu egzistencijalno vezani za tu stranku, da svakako prije izbora pročitaju paletu uvreda koju dobivamo od HDZ-ovaca i promisle žele li te uvrede Splitu nagraditi glasom. Kakav je odnos HDZ-a prema Splitu, ne bi trebali dobiti niti jedan glas - poručio je gradonačelnik. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:50