StoryEditorOCM
SplitIDE KUĆI PJEVAJUĆI

Napadača na splitsku ginekologicu i njenu nećakinju DORH pustio na slobodu nakon ispitivanja. Ovako su to obrazložili

Piše Mario Matana
15. travnja 2024. - 10:31

Nakon ispitivanja pred zamjenicom Općinskog državnog odvjetništva u nedjelju popodne 66-godišnji T. L. je otišao kući te će se u nastavku kaznenog postupka braniti sa slobode.

Muškarac je naime kazneno prijavljen zbog dva nedjela koja je policija okarakterizirala kao pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda. ‘Utvrđeno je postojanje sumnje da je 13. travnja 2024. godine oko 11 sati na terasi ugostiteljskog objekta na adresi Obala Hrvatskog narodnog preporoda u Splitu, udario 43-godišnjakinju i 60-godišnjakinju koje su zadobile ozljede‘, službeno je priopćenje iz splitske policije. Ozljede su srećom lakše, pokazalo se kasnije u bolnici, dok je 66-godišnjak uhićen nedugo nakon cijelog incidenta na Rivi, nakon kojeg je dao petama vjetra, o čemu je detaljno izvijestio kolega Božidar Lončar.

Tužiteljstvo inače nije ni postavilo zahtjev za određivanje istražnog zatvora jer, kako doznajemo na splitskom Općinskom državnom odvjetništvu, nije niti bilo zakonske osnove za to - T.L. naime nema nikakvih ranijih izgreda sličnog tipa, što se tiče kaznene i prekršajne evidencije praktički je potpuno čist, pa nije predložena ni neka druga sigurnosna mjera poput zabrane prilaska napadnutim ženama ili javljanje u policijsku postaju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:22