StoryEditorOCM
SplitREAKCIJA

Mostovac opleo po Budimiru oko Žnjana: ‘Ovo je bilo rugala se sova sjenici. Centar podržava nakaradni HDZ-ov sustav...‘

Piše Split SD
4. listopada 2023. - 16:03

Nakon što je Ivica Budimir iz HDZ-a komentirao ponude za izvođenje radova na Žnjanu, gdje je Puljka usporedio s narkomanom, javio se priopćenjem i Tihomir Galić iz Mosta.

- Današnjim komentarom iz redova HDZ-a od strane gospodina Ivice Budimira, koji ukazuje na nestručnost, nerad i nesposobnost gradske vlasti, odnosno stranke Centar, pri provedbi projekta Žnjan dogodio se klasični napad koji narodno nazivamo "rugala se sova sjenici".

Naime, svim građanima grada Splita koji prate rad ove vlasti kroz potpuno netransparentan izbor članova nadzornih odbora i upravnih vijeća gradskih firmi, te kroz trgovinu u postavljanju direktora gradskih poduzeća i suradnju upravo sa strankom HDZ jasno je kako od efikasne i brze provedbe gradskih projekata neće biti ništa. Nažalost uređenje Žnjanskog platoa je zorni primjer svega gore navedenog.

Vjerujemo kako nije lako požurivati kojekakve interesne aktere ove cijele priče, pa rezultati kasne. Zanimljivo kako na probleme upozorava stranka koja je osmislila upravo takav sustav pogodovanja, nerada i neučinkovitosti, a na štetu građana Splita.

Nažalost taj sustav stranka Centar i dalje održava na životu. Sve to primjećujemo npr. vožnjom kroz prekrasne gradske ulice Zajčeva, Bračka, Zagorski put, … ili pak vožnjom Gradskim metrom s prekrasnim pogledom na završene projekte Istočne obale, Korešnice, Autobusnog kolodvora, brojnih kružnih tokova, … te nadasve ugodnim šetnjama obalnom šetnicom kroz uređene plaže sve do Stobreča, a sve to zahvaljujući izuzetnom radu i stručnosti stranke koja poziva na red i rad! - naveo je Galić.

image

Tihomir Galić

Vojko Bašić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:58