StoryEditorOCM
SplitHDZ-OVAC kritizira:

‘Lani je Puljak glumio komunalca i tjerao portugalske svirače iz Marmontove. Di je sad kad je Split postao javni WC?‘

Piše Lucija Vujnović
27. lipnja 2023. - 13:16

Ivica Budimir, potpredsjednik splitskog HDZ-a, u svojoj Facebook objavi osvrnuo se na situaciju u u centru grada. Prozvao je i gradonačelnika te podsjetio na situaciju kada je "Ivica Puljak rastjerao portugalske svirače s Marmontove!"

"Sjećate li se ovog moćnog naslova kada je gradonačelnik za potrebe PR-a i objave na Instagramu uz naručene kamere i fotoaparate glumio komunalnog redara po gradu? Nije to bilo tako davno", piše u objavi. 

Imamo snimku, ovo je veselje koje je naprasno prekinuo ‘gradonačelnik-policajac‘ u Marmontovoj. ‘Ono kad te vlast opije...‘, ‘Tjera ljude koji nisu radili ništa loše niti protuzakonito‘

"Nedugo potom njegov nekad glasni zamjenik hvalio se revolucionarnim komunalnim redom kojim će ‘splitske ulice prestati biti diskoteke, Grad radi zaokret na privlačenju kvalitetnije strukture gostiju. Želimo privući pojedince koji žele uživati u našem gradu, diviti se ljepotama grada i moru, a ne samo dolaziti i dernečiti u Split‘", citira. 

"Danas Puljka ne vidimo, a Ivoševića ne čujemo. Pretpostavljam da ih je sram što je Split danas jedan veliki javni WC, a oni nisu napravili apsolutno ništa da to tako ne bude. Prije samo 5 godina Split je bio dobitnik titule šampiona turizma, a danas je žrtva razuzdanih turista. To znači da se nekada itekako moglo kvalitetno upravljati turizmom, dok je danas grad prepušten stihiji koja ga pustoši", dijeli svoje viđenje situacije. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:41