StoryEditorOCM
SplitEVO PRILIKE

Oglasnici preplavljeni jeftinim kartama za Ultru; stanari oko Parka mladeži nude ih i po duplo manjim cijenama...

Piše M. G.
7. srpnja 2023. - 14:43

Prije koji dan stanari koji žive u blizini Parka mladeži stajali su u redovima pred kućicama Ultre, gdje im je organizator podijelio besplatne ulaznice za festival zato što neće moći mirno spavati zbog buke i gungule, koju će trpjeti ovog vikenda s dolaskom desetaka tisuća partijanera na smotru svjetskih DJ-eva.

Neki među njima su, kao i za proteklih festivalskih izdanja, odlučili muku s decibelima promptno unovčiti, pa su na oglasnicima osvanule brojne ponude s jeftinijim ulaznicama od onih u redovnoj prodaji.

- Opet ovi s Brodarice dilaju karte za Ultru - primijetili su pratitelji oglasnika i društvenih mreža. U trenutku pisanja ovog teksta na Njuškalu se moglo naći oko četrdesetak ponuda ulaznica za Ultru, mahom od oglašivača sa spomenute adrese, pa se tako, između ostalh, trodnevna mogla kupiti već za 90 eura, što je upola jeftinije od regularne cijene za sva tri festivalska dana.

image
Ante Čizmic/Cropix

Ima i ambicioznijih prodavatelja, koji trodnevnu ulaznicu za jednu osobu nude za 150 eura, a moguće je nabaviti i dvije trodnevne za 160 eura. Oni željni boravka u Ultrinu VIP sektoru dvije ulaznice za nedjelju mogu imati za 300 eura.

Prodavatelji Ultrinih ulaznica na "Fejsu" očito su orni za cjenkanje, pa njihove ponude glase u stilu "tri trodnevne karte za Ultru, popust uz kupnju sve 3" ili "karte su za sva tri dana, cijena po dogovoru". Kad zainteresirani upitaju "je l‘ prodano", dobiju uz emotikon smiješka odgovor "još malo pa nestalo".

Dok pojedini stanari koji žive u blizini poprišta Ultra festivala na Parku mladeži gledaju kako zaraditi koji euro zahvaljujući dobivenim besplatnim ulaznicama, drugi su već počeli s postavljanjem poruka upozorenja na zgrade o polijevanju nestašnih partijanera vodom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:53