StoryEditorOCM
Split‘Dragi kolega‘

Ivica Budimir odgovorio Matijeviću: Na tematskim sjednicama o turizmu, mladima, poduzetnicima... Nisi se ni pojavio

Piše Split SD
8. siječnja 2024. - 19:34

Nakon što se Davor Matijević, predsjednik splitskog SDP-a, na svom Facebook profilu osvrnuo na nemogućnost sazivanja tematske sjednice na kojoj bi raspravljali o utjecaju Marijane Puljak na rad gradske uprave i na kojoj bi se moglo rasvijetliti sve oko slučaja Maje Đerek, i za to optužio stranke Centar i HDZ, ubrzo mu je stigao odgovor.

Matijević je, naime, objavio kako su u proteklih nekoliko mjeseci iznesene brojne tvrdnje o nepravilnostima u radu gradske uprave koje su zabrinjavajuće. Htio je, navodi dalje, pružiti priliku službenicima da javno svjedoče o tome je li istina da im Marijana Puljak daje direktne naredbe, kao što ih je davala Maji Đerek. 

image
Screenshot/Facebook

- Sve političke opcije su podržale ovu inicijativu osim Centra i HDZ-a koji su najbrojniji u Gradskom vijeću i bez čijih potpisa se ne može sazvati tematska sjednica - napisao je Matijević, a odgovorio mu je Ivica Budimir, potpredsjednik splitskog HDZ-a.

- Dragi kolega Davore, žao mi je, ali - falija si cili balun! Jedino istinito u tvojoj objavi jest kako ne laje pas radi sela, već radi sebe! Tebe. Izbori su pred nama, jasno mi je da vataš poziciju, ali zašto uplićeš HDZ u tu priču? Glasače nesposobnog Centra želiš privući, to mi je jasno, ali zar stvarno misliš da i njima već ne izlazi na nos Puljkova mantra koje si se sad i ti uvatija?Licemjerno je od tebe plakati nad nedostatkom HDZ-ova potpisa, kad jako dobro znaš da se na tematskim sjednicama Gradskog vijeća iniciranim od HDZ-a o turizmu, osobama s invaliditetom, mladima i poduzetnicima nisi ni pojavio. Puljak je u svojoj besmislenosti završena priča. Sugeriranjem da smo mi s njima na istoj strani je u najmanju ruku smiješno, to ti neće donijeti ni jedan, jedini glas. Već je i razočaranim biračima ljevice jasno ko je jedini sposoban voditi grad u idućem mandatu  to je HDZ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:42