StoryEditorOCM
SplitREAKCIJA

HDZ-ov vijećnik razočaran raspletom oko Small Malla: SDP i Most su pokazali koga podržavaju. A za koga radi Puljak?

Piše Split SD
18. svibnja 2023. - 12:30

Nakon epiloga priče oko uvrštenju točke o Small mallu na sjednicu gradskog viječa koja je završila tako da je predsjednik Vijeća Željko Domazet nije stavio na glasanje, ali će o ovoj temi biti posebna tematska sjednica, reagirao je na svom Facebooku HDZ-ov vijećnik Ivica Budimir.

- Iako je inicijativa za dopunu sjednice Gradskog vijeća po pitanju Small Mall išla od više političkih stranaka, "vrlo zabrinuti i nervozni vijećnici u cilju interesa građana", na kraju nisu uspjeli smoći snage i oduprijeti se interesu vodećeg koalicijskog partnera, nego su samo tražili vidljivost. Ipak su SDP i MOST ostali u vijećnici i pokazali koga podržavaju.

Oporbeni vijećnici napustili su kratko gradsku vijećnicu iz jednostavnog razloga da pokažu građanima tko je na čijoj strani.

Dva sata su potrošiti na političko prepucavanje, iskazivati ozbiljnu zabrinutost oko legalnost projekta i interesa građana i na kraju odustali od svojih stavova. Puljak ustraje u odluci koja se protivi interesima građana Lučac Manuša vezano za gradnju Small malla

Zabrana rasprave na Gradskom vijeću pokazuje pravu politiku gradonačelnika Ivice Puljka. Pitamo se je li Ivica Puljak gradonačelnik Grada Splita ili lobist investitora?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:56