StoryEditorOCM
SplitNA MAŽURANIĆEVOM

Biciklist kojemu se u splitskoj bolnici bore za život stradao na bizaran način. Policija potvrdila: Jakna mu je pala...

Piše Božidar Lončar, Ivica Marković
6. ožujka 2024. - 20:09

Neslužbena informacija o kojoj smo izvještavali danas pokazala se točnom. Sumnje da je sinoć na Mažuranićevom šetalištu došlo do nesretnog slučaja kada je odjevni predmet, vjerojatno jakna, pao s bicikle i zapetljao se u kotač nakon čega je 33-godišnji biciklist udario u stup i završio u bolnici s ozljedama opasnim za život pokazala se točnom.

Kako su nas izvijestili iz Policijske uprave splitsko dalmatinske, dovršen je očevid prometne nesreće sinoć oko 20 sati. Utvrđena je sumnja kako je tijekom vožnje odjevni predmet pao na zadnji kotač pri čemu je kotač blokirao, uslijed čega je biciklist izgubio ravnotežu i biciklom udario u metalni stup javne gradske rasvjete. Pao je na nogostup na kojem je ostala krvava mrlja nakon što je muškarac prevezen na "Hitnu" u KBC Split.

Imao je višestruke ozljede, kazali su iz bolnice:

- Otvorena rana glave, krvarenje moždane ovojnice, višestruke prijelome kostiju lica i ozljede pluća i bubrega. Smješten je u Jedinicu intenzivnog liječenja pri Klinici za anesteziologiju nakon što je tijekom noći podvrgnut operaciji. Pacijent je u životnoj opasnosti - informirali su nas jutros.

I dalje nema nikakvih promjena, stanje mu je rizično i dalje i tako će biti idućih dana, odgovorili su iz KBC-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 03:01