StoryEditorOCM

Trudna Lindsay Lohan pokazala prekrasno uređenu sobu svog sinčića: ‘Presretna sam, tako je mirno, a opet razigrano‘

Piše SCENA SD
15. srpnja 2023. - 12:06

Lindsay Lohan (36) sprema se roditi, a ovoga tjedna glumica je na Instagramu pokazala trudnički trbuščić i dječju sobu pripremljenu za dolazak mališana.

“Presretna sam što vam mogu pokazati dječju sobu, ali i kolekciju koju sam dizajnirala s @nestigbaby! Sve je inspirirano plažom i tako je mirno, a opet razigrano.” Lindsay je priznala da je gotova soba doista njezina "dječja soba iz snova". Sve je izrađeno ručno i "savršeno za svakog mališana u vašem životu!" nastavila je. Cijela kolekcija je i dostupna na web stranici Nestig.com. Oni kolekciju predstavljaju riječima: "Otplovite do obala iz snova s ovom slatkom i živahnom kolekcijom dizajniranom u suradnji s Lindsay Lohan. Nadahnut njezinom ljubavlju prema moru, svaki je predmet dizajniran s pažnjom da izgleda svježe i puno čuda."

Lindsay i njezin suprug Bader Shammas željno očekuju sinčića.

Izvor blizak Lindsay rekao je za "People"  da je "vrlo uzbuđena zbog ovog sljedećeg poglavlja u svom životu" dok se približava porodu svog prvog djeteta.

"Majčinstvo je uvijek bilo nešto što joj je bilo u kartama, ali bilo je pitanje kada je pravo vrijeme i bila je spremna", dodao je.

Majka zvijezde, Dina Lohan, također je podijelila svoje uzbuđenje zbog onoga što je čeka, rekavši "People": "Tako sam ponosna na Lindsay."

"Super je uzbuđena što je mama i nekoliko puta dnevno razgovaramo o svakoj maloj lijepoj stvari koju osjeća dok beba raste - šaljući mi dnevne slike i mjesečne/tjedne preglede", nastavila je.

"Njezina braća i sestre i ja smo tako uzbuđeni što ćemo zajedno podijeliti ovo čudo", dodala je 60-godišnja Dina. "Bader i njegova obitelj su tako divni." 

image

Lindsay Lohan

Instagram Lindsay Lohan

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 04:20