StoryEditorOCM
Zvijezde onlinepodržala kolegicu

Severina na Instagramu otkrila svog favorita za Euroviziju: ‘Ne znam jesam li nešto bolje vidjela‘

Piše Vanesa Tenžera
1. ožujka 2024. - 18:42

Severina je ove godine zaista odlučila maksimalno se uključiti u zbivanja povezana s Eurovizijom i odlaskom na istu, kako našim, tako i onim naših susjeda. 

I dok je na Dori podigla već uzavrelu atmosferu koju je zahuktao lucidan i očekivano ekscentričan nastup Leta 3 i njihove numere "Baba Roga", uzburkavši javnost i ostale natjecatelje svojom domišljatošću i "podjelom jaja" koja se na koncu komentirala više no nastupi pojedinih natjecatelja, Severina je Instagram storyjem dala do znanja da prati i događanja povodom odabira pjesme koja će Srbiju predstavljati na Euroviziji čije finale "Pesme za Evroviziju" slijedi sutra, a otkrila je i da ima svog favorita. 

"Ne znam jesam li nešto bolje vidjela" komentirala je Seve objavivši nastup Konstrakte, srpske glazbenice koja je već jednom, 2022. predstavljala Srbiju na Euroviziji, i postala pravi hit s numerom "In corpore sano" i poprilično otkačenim performansom tijekom kojeg je pjevala i prala ruke u lavoru. 

image
Screenshot/instagram/

I ove je godine autentična glazbenica uspjela izboriti finale uz podjednako kreativan nastup, pa je pjevušila stihove pjesme "Novo, bolje" dok je istovremeno mijesila tijesto za kruh, a uz Breskvicu i Teya Doru, glasi za glavnog favorita kojem se smiješe pobjeda i put u Malmo. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:14