StoryEditorOCM
Zvijezde onlineLIJEPO DRUŠTVO

‘Party s mojom seksi Ninom‘: Šuput objavila fotku i otkrila zabavu s glumcem s kojim su pjevačicu intimno povezivali

Piše Scena SD
30. lipnja 2023. - 09:31

Maja Šuput je na svom Instagramu objavila vrlo atraktivnu fotografiju, na kojoj pozira s pjevačicom Ninom Badrić i glumcem Goranom Bogdanom na nekom partyju, na kojemu su se očito jako dobro zabavili.

"The party s mojom sexy Ninom Badrić i najcool tipom ikad Goranom Bogdanom. Sliku je opalio, ni manje ni više, nego gradonačelnik Pule, kojeg smo udavili da nije dobro slikao. Ali eto nije ispalo loše" - pojasnila je Maja na svom profilu.

Fotografija je, dakako, posebno zanimljiva i zbog činjenice što su Ninu Badrić i Gorana Bogdana intimno povezivali prije osam godina, kad je markantni hercegovački glumac, koji prezire priče o privatnom životu, glumio u Nininom spotu za pjesmu "Dan D".

Vrlo brzo ću krenule priče da su puno više od poznanika i prijatelja. Nina i Goran to nikada nisu komentirali.

Ninu Badrić su zaista često spajali s različitim muškarcima, i danas joj "prišivaju" veze i odnose za koje je krajnje upitno da su se ikad dogodili, ali glazbenica s tolikim godinama iskustva na sceni, zna što takav život znači.

"Spajali su me različiti mediji s muškarcima koje nikada nisam upoznala u životu! Niti im ruku dala, niti im pružila, tako da... Što god ja rekla, to se neće pisati, jer ako se već napiše sve, a da se mene ne pita, kako da ja to onda demantiram?".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 15:16