StoryEditorOCM
Zvijezde onlineTUGA JE NEIZBJEŽNA

Otac Jennifer Garner William preminuo u 85. godini, glumica odaje počast nikad viđenim obiteljskim fotografijama

Piše SCENA SD
2. travnja 2024. - 12:29
William John Garner, Jennifer Garner i Patricia Ann Garner 2018. godineJim Ruymen/Upi/Profimedia/Jim Ruymen/upi/profimedia

Američka glumica Jennifer Garner objavila je smrt svog oca Williama Johna Garnera.

"Moj tata je preminuo mirno u subotu popodne", napisala je Jennifer uz niz podijeljenih fotografija na Instagramu. "Iako smrt 85-godišnjeg muškarca koji je živio zdravim, prekrasnim životom nije tragedija, tuga je neizbježna", rekla je glumica. 

"Bilo to zbog njegovog vragolastog osmijeha ili uloge uvijek strpljivog oca, zahvalni smo na njegovoj radnoj etici, vodstvu i vjeri", napisala je Garner u svojoj emotivnoj objavi.

Otac joj je umro okružen obitelji. "Toliko se toga može reći o mom tati – moje sestre i ja nikada nismo mogle dovoljno reći o tome kako je bio divan, kako se nosio s nama. Danas bih željela podijeliti ova sjećanja i svoju zahvalnost za ljubaznog i briljantnog čovjeka, oca i djeda." 

Nekoliko poznatih osoba uputilo je sućut, među njima glumice Reese Witherspoon, Zoe Saldana, Lily Collins i Octavia Spencer.

image

Jennifer Garner obitelj

Screenshot Instagram/

Garner je majka troje djece. Iz prethodne veze ona i glumac Ben Affleck imaju dvije kćeri - Violet i Seraphinu - kao i sina Samuela. Za film "Pearl Harbor" (2001.) prvi put su se pojavili zajedno pred kamerom. Tijekom snimanja filma o superjunacima "Daredevil" (2003.) zbližili su se, a u lipnju 2005. proslavili su svoje vjenčanje. Bio je to Affleckov prvi brak, Garner je prethodno bila u braku s glumcem Scottom Foleyjem.

Ljubav između njih odavno je prestala, a ipak se njih dvoje još uvijek sjajno slažu. Za Afflecka se također kaže da je dobar prijatelj s Garnerinim novim partnerom, Johnom Millerom. "Ben je super prizemljen, kao i John", rekao je neimenovani insajder za Us Weekly. "Oni imaju uzajamno poštovanje i uvijek su vrlo prijateljski raspoloženi jedni prema drugima."

Garner i Affleck rastali su se 2015. godine nakon deset godina braka. Affleck se oženio glazbenom zvijezdom Jennifer Lopez 2022. godine. Garner, s druge strane, hoda s poduzetnikom Millerom od 2018. godine. Izvor je dodao da su svi "zreli" i naporno su radili kako bi "stavili svoju djecu u središte svojih odnosa".

image

Jennifer Garner i tata

Screenshot Instagram

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:02