StoryEditorOCM

Nives Celzijus objavila snimku iz tattoo studija: pogledajte koje je mjesto odabrala za novu tetovažu

Piše Vanesa Tenžera
6. ožujka 2024. - 13:33

Valjalo bi provjeriti da se nije koji muškarac jutros uz šalicu kave zagrcnuo, jer Nives Celzijus ne daje im predaha od svojih provokativnih zdanja, aktivna je od ranog jutra. 

Lako bi je se moglo zamijeniti za kakvu dvadesetogodišnjakinju, mnogima po izgledu ozbiljno konkurira, a nije ju još napustila ni ona karakteristična mladalačka sloboda, energičnost i želja za brzim promjenama, pa je Nives jutros iz postelje krenula ravno k tattoo majstoru. 

image
Screenshot/instagram/

Ništa naravno, ne prolazi bez poziranja za Instagram pratitelje, jer "što nisi slikao, nije se ni dogodilo", ili barem tako glasi jedna od parola modernog društva. A imali su pratitelji što i vidjeti, kako to uvijek s Nives biva - opasno dozira seksepil, dok se kod nekih mjeri u gramima, kod nje skala za mjerenje često eksplodira, a ne libi se ni toga da pretjera, pa pokaže i više od očekivanog. 

Nives je za tetovažu odabrala butine, premda nije otkrila čime će točno ukrasiti nogu, vjerujemo da ćemo rad ugledati uskoro. Nije skrivala ni donje rublje životinjskog uzorka. "A  što vi radite" glasilo je pitanje glumice za sve obožavatelje. 

image
Screenshot/instagram/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:57