StoryEditorOCM
Zvijezde onlinenova profesija

Marijana Batinić otkrila kako sada izgleda omiljena kandidatkinja iz ‘Života na vagi‘, transformacija je nevjerojatna

Piše SCENA SD
14. studenog 2023. - 22:53

Omiljena TV voditeljica Marijana Batinić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju bivše kandidatkinje iz showa ‘Život na vagi‘ i šokirala pratitelje njezinom tranformacijom.

Naime, riječ je o Mirni Posavec koja je u četvrtu sezonu showa ušla sa 135,1 kilograma, a u finalnoj emisiji imala je 83,3 kilograma. Tijekom showa potpuno je promijenila svoje životne navike, a njena borba tu nije stala. 

Sada je Marijana sa svojim Instagram pratiteljima podijelila Mirnin napredak i objavila nekoliko nedavnih fotografija.

image
Screenshot Instagram

‘Tko se sjeća ove prezgodne djevojčice kojoj zavidim na pozadini?‘, upitala je Marijana svoje Instagram pratitelje i pohvalila Mirninu zavidnu liniju.

‘Njena tjelesna transformacija je čudesna, a danas inspiracija mnogima i jedna od najvažnijih žena u produkciji ‘Života na vagi‘ - teta čuvalica nekim budućim Mirnama‘,  zaključila je Marijana i na kraju stavila emojie crvenog srca.

Iako je smršavjela koliko je htjela, Posavec je otkrila da je, ipak, malo pretjerala pa je vratila osam kilograma jer to više odgovara njezinoj trenutnoj profesiji.

‘Na zadnjem vaganju imala sam 78 kg. Onaj izlet na 70 kg mi je ipak bio previše ekstreman i to nije težina za mene. Najbolje sam se osjećala na 73-74 pa se sad planiram vratiti na tu kilažu‘, izjavila je u ranijem intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Mirna se prošle godine pohvalila kako je postala fitness instruktorica u teretani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:56