StoryEditorOCM
Zvijezde onlinevuk promijenio ćud

Kontroverzna glumica nekoć je bila noćna mora Hollywooda, a sad se osim u onim filmskim, okušala i u ulozi majke

Piše SCENA SD
14. listopada 2023. - 09:04

Glumica i bivša dječja zvijezda, Lindsay Lohan (37) ranije ove godine postala je majka, a izvor blizak glumici otkriva kako se snašla u roditeljskoj ulozi.

‘Obožava biti majka i sve joj je došlo potpuno prirodno. Ona i suprug sve dijele sve dužnosti, stoga nije preopterećena‘, rekao je izvor za Us Weekly.

Lohan je bila jedna od vladajućih It djevojaka u Tinseltownu ranih 2000-ih prije nego što je njezina obećavajuća karijera otišla u drugom smjeru zbog višestrukih neuspjeha na kino blagajnama i niza pravnih problema kao i pitanja zlouporabe opojnih droga o kojima se puno govorilo, prenosi Story.

Kako je rasla njezina karijera, rasla je i pažnja koju je dobivala od strane tabloida. Njezini razni pravni problemi i višestruki boravak na odvikavanju ostali su naširoko dokumentirani i medijski praćeni. Danas Lindsay živi skromnijim životom izvan svjetla reflektora. Uzela je višegodišnju pauzu od glume, a iako se od tada vratila na veliki ekran, njezine uloge nisu joj donijele istu slavu. 

Vezu sa imućnim financijskim savjetnikom Baderom Shammasom koja je trajala od 2017., prošle je godine okrunila brakom.  No o njezinom se privatnom životu danas više spekulira no što se zna, posebice od kada je 2014. odlučila trajno preseliti u Dubai. U ožujku ove godine s obožavateljima na Instagramu, kojih ima gotovo 14 milijuna, podijelila je da očekuje prinovu, sina Luaija. A mjesec dana nakon poroda objavila je emotivnu poruku na društvenim mrežama.

‘Ponosna sam na sve što je ovo tijelo postiglo tijekom svih mjeseci trudnoće, i sada oporavka. Imati dijete je najveća radost na svijetu‘, napisala je.

Podsjetimo,Lindsay se tijekom godina suočavala s raznim pravnim problemima, a sve je počelo 2007. kada je optužena za vožnju pod utjecajem alkohola, samo nekoliko mjeseci nakon što se prijavila na odvikavanje. Bila je “osuđena na jedan dan zatvora, 10 dana društveno korisnog rada i tri godine kušnje; platiti kaznu; i ući u program edukacije o alkoholu.”

image
Handout/Afp

Međutim, Lindsay je odslužila samo 84 minute zatvorske kazne prije nego što je puštena zbog prenapučenosti. Nažalost, ovo nije bio jedini put da je Lindsay završila u pravnim problemima zbog svog problematičnog vozačkog dosjea. 

Unatoč tome što ima milijune, Lindsay je onomad također optužena za krađu dizajnerskog nakita. Godine 2011. optužena je na četiri mjeseca zatvora i 300 sati društveno korisnog rada nakon što je ukrala zlatnu ogrlicu iz trgovine u Los Angelesu. Ogrlica je vrijedila 2.500 dolara, a ono što je također privuklo pažnju je bila činjenica da se događaj odvio samo tri tjedna nakon što je puštena s rehabilitacije.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:12