StoryEditorOCM
Zvijezde onlineBrian Austin Green

Glumac otkrio da je otišao na vazektomiju nakon rođenja petog djeteta: ‘Mislim da je vrijeme da zatvorimo trgovinu‘

Piše SCENA SD
5. siječnja 2024. - 10:07

Glumac Brian Austin Green, najpoznatiji po ulozi Davida Silvera u televizijskoj seriji " Beverly Hills, 90210",  bio je na vazektomiji nakon rođenja svog petog djeteta. Brian je dobio sina Zanea sa zaručnicom Sharnom Burgess u lipnju 2022. Nedavno je u epizodi podcasta Oldish rekao da od rođenja Zanea drugačije gleda na očinstvo.

"Smiješna priča. Nisam planirao ni jedno dijete. Svaki put je bilo: ‘Oh, u redu je, možemo mi to.‘ Volim svoju djecu i nisam se protivio ni jednom od njih, ali nikad nisam doživio da gledam test za trudnoću i nadam se da će biti pozitivan", rekao je u podcastu Brian. 

Slavni glumac otišao je na vazektomiju kad mu je sin Zane imao samo 8 tjedana Njegova zaručnica rekla je da bi voljela imati još djece, ali se onda sjetila da "imaju četvero male djece u kući", zbog čega imaju puno obaveza. 

Osim Zanea, glumac ima sina Kassiusa Lijaha (21) s bivšom djevojkom Vanessom Marcil te sinove Noaha Shannona (11), Bodhija Ransoma (9) i Journeyja Rivera (7) s bivšom suprugom Megan Fox. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 10:14