StoryEditorOCM
ShowbizUSKORO

Megan Fox je izazvala pomutnju u svojim vezama, sada objavila da će otkriti ‘tajne muškaraca‘

Piše SCENA SD
9. kolovoza 2023. - 21:51

Na svojem Instagramu  manekenka i glumica Megan Fox (37) ponosno je objavila: "Napisala sam knjigu". Njezin dečko Machine Gun Kelly (33) komentirao je objavu kako je ponosan na nju. Megan je obavijestila da se knjiga "Pretty Boys are Poisonous" sada može unaprijed naručiti, te da će biti u trgovinama od  7. studenog. Istodobno će biti objavljena i audio knjiga koju sama čita.

Prema službenom sinopsisu izdavača knjiga Simona i Schustera, u svojoj debitantskoj knjizi, majka troje djece "pokazuje obožavateljima svoj opaki humor kroz srceparajuću i mračnu zbirku pjesama". U više od 70 pjesama Fox bilježi sve vrste "kako se uklapamo u kalup onih koje volimo, čak i ako to znači da ćemo se pritom izgubiti".

image

Colson Baker aka Machine Gun Kelly i Megan Fox 

Shutterstock

Megan je napisala: "Ove pjesme su napisane kako bi se uklonila bolest koja se ukorijenila u meni zbog moje šutnje. Provela sam cijeli život čuvajući muške tajne, a moje tijelo boli od tereta njihovih grijeha." Nada se "da moje riječi mogu nadahnuti druge da povrate svoju sreću i identitet osvjetljavajući svojim glasovima ono što je zakopano u tami, ali nije zaboravljeno".

image

Megan Fox i Brian Austin Green  2014. godine

Shutterstock

Megan Fox postala je poznata 2007. godine zbog uloge u filmu "Transformers". Također je dospjela na naslovnice zbog svojih veza. Od 2010. do 2021. bila je u braku sa zvijezdom filma "Beverly Hills, 90210" Brianom Austinom Greenom (50), s kojim ima tri sina. Godine 2020. javno je objavila svoju ljubav prema Machine Gun Kellyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 19:01