StoryEditorOCM
Zvijezde onlineVELIKI DAN

Danas Severina slavi rođendan, izgleda da je okrenula novu stranicu: ‘Prestala sam čekati da me netko spasi‘

Piše SCENA SD
21. travnja 2024. - 14:09

Prije 52. godine u Splitu je rođena Severina Vučković, a danas se povodom svog rođendana javila na društvenim mrežama:

"Volim slaviti rođendane, bilo moje ili tuđe. Slaviti rođendan za mene je slaviti život kojeg sam dobila na dar. Dar koji, kad dobiješ, ima tri opcije. Možeš u njemu uživati i krojiti ga po svom i ispuniti sav svoj potencijal, Božji dar i misiju. Ili ga pokloniti nekom da ti ga organizira, ali po njegovim pravilima... Ili pustiti da ga voda nosi. Te druge dvije opcije mi nisu bile drage (iako nije da nije bilo pokušaja).

Izabrala sam ovo prvo, krojim ga po svom i uživam u svakom danu, bez obzira na okolnosti i izazove koji zaustavljaju, vuku za rukav, podapinju noge, vježbaju sposobnosti i testiraju živce. Daju ti testove koje moraš riješiti, a život svake godine daje završnu ocjenu. Po tome sam odlikaš.

Moje je hoću li stati ili hrabro nastaviti živjeti punim plućima, bez obzira na razne okolnosti i teške izazove. Hoću li maknuti ruku koja mi poteže rukav i koračati dalje u punoj punini življenja.

Prestala sam čekati da život bude lak, prestala sam čekati da me netko spasiti. Suočila sam se s teškim činjenicama i zbog toga imam nevjerojatan život. Na kojem sam zahvalna i koji me iz dana u dan uči da sve lekcije koje mi je pružio, bilo loše ili dobre, nisu ništa drugo nego jedna super škola iz koje kao osoba mogu rasti, a rastom mirno i sa znatiželjom prihvaćati daljne lekcije koje mi on donosi.

Veselim im se, kao i ovom danu kad sam rođena i koji me stalno podsjeća na to koliko je život dragocjen. Sretna sam što i radim posao koji uveseljava druge, jer za to sam stvorena - da iz tuge razvučem osmijeh, da pomažem(o) drugima i učinim(o) im život što je moguće ljepšim. Hvala mojoj obitelji i mojim prijateljima na bezrezervnoj podršci i kad se slavi i kad se tuguje. Opasna je to armija. Možda previše palamudim, al‘ ovo su ti dani. Hvala svima na brojnim čestitkama. Volim vas, napisala je Severina."

Mnogobrojni pratitelji na Instagramu čestitali su popularnoj Sevi na rođendanu: "Sretan ti najsretniji", "Sretno bikice", "Prekrasno napisano", "Sretan rođendan. Divan tekst", "Žena koja svojom pojavom i djelovanjem pomaže drugim ženama, da razumiju sopstvenu vrijednost, prava i slobodu. Uživaj u svom dragocjenom danu", "Bravo za svaku riječ! Sretan ročkas draga moja! Idemo u novih 365 izazova!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 14:10