StoryEditorOCM

Ava Karabatić ukrala recept za pizzu, oglasio se i autor, jedna stvar ju je odala: ‘Morala sam, moja je zagorila!‘

Piše Vanesa Tenžera
3. ožujka 2024. - 18:08

Nakon poduže "medijske ilegale" u koju se Ava Karabatić povukla zbog borbe s alkoholom, ponovno se rodila ljubav prema svjetlima reflektora, kamerama, i pažnji javnosti.

Ava je tako na svom Facebook profilu posebno aktivna u posljednje vrijeme, pa je tako već najavila i novu pjesmu, a nerijetko se fotografira i s čašicom u ruci, premda je tek nedavno izašla iz klinike za liječenje ovisnosti o alkoholu. 

Čini se da Ava radi na ponovnom pronalasku sebe, jer uz fotografije uživanja u skupocjenim "pjatima" i provokativne selfije, Ava se okušala i u ulozi kuharice te je podijelila i "svoj" recept za pizzu, koji je - ukrala. Avu su obožavatelji mjesto vrsnom kuharicom, proglasili neviđenim mađioničarem, jer je od četvrtaste pizze kakvu je pravila, iz pećnice izašla - okrugla! 

U sve se umiješao i pokradeni autor koji je videozapis recepta još davno postavio na Youtube, no, on se nije ljutio, naprotiv, Avino "nedjelo" učinilo mu se šarmantno. 
"Nisam neka kuharica, odmah da kažem, ali ću se potruditi da udovoljim vašim kriterijima i zadovoljim vaše apetite.Kao što vidite, ovo je tijesto, a mi ćemo napraviti pizzu. " započela je Ava, pa se bacila na posao.

"Jedan mali savjet, ja uvijek tijesto probodem vilicom, da se bolje ispeče!" otkrila je tajnu pripreme. Zatim je poredala sve sastojke, i stavila peći pizzu, ali, obožavateljima nije promaknulo da je pizza s kraja videa ponešto drukčija od one koju je pripremala Ava. 

"Pa Ava pobogu maznula si moju pizzu sa YouTuba!" komentirao je pokradeni autor uz link videozapisa.

"Hahaha, morala sam! Moja je izgorila bila." priznala je ipak Ava.

"Onda ti je sve oprošteno!" nadodao je autor, pokazujući da nema ljutnje.

image
Screenshot/facebook/

Ne zna se ipak, jesu li smješniji komentari, ili videozapis pokušaja pravljenja pizze uz karakterističan Avin narativ. 

"Samo stavite šunku i sir i onda kad se ispeče, stvore se gljive. Fenomenalno!" glasio je komentar jednog korisnika. 

"Zaboravila si origano, samo kako to da si stavila peći četvrtastu a iz peći izašla okrugla, pa nisi ti kuharica već mađioničar!" primjetila je jedna obožavateljica.

"Nakon ovog jedino logično rješenje je da objaviš svoju kuharicu." glasio je još jedan komentar.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:25