StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePRISJETILA SE

Anđa Marić progovorila o najtežim životnim trenutcima: ‘Osjećala sam se užasno, suze su mi navirale same...‘

Piše SCENA SD
11. ožujka 2024. - 19:12

Anđa Marić na Instagramu je dirnula sve svoje pratitelje objavivši staru fotografiju. 

Fotografija je nastala prije točno 15 godina, u stanu Anđine bake Agnes u Budimpešti. Anđu je tada fotografirao njen prijatelj i bivši suprug, Matjaž Zore. Uz fotografiju, Anđa je podijelila intimnu priču koja je pratila taj trenutak.

"Prije 15 godina, u istom ovom tjednu, zabilježen je ovaj trenutak. Nalazila sam se u stanu svoje bake Agnes u Budimpešti. Bilo je to vrijeme kad su se događale velike promjene u mom životu", započela je Anđina priča.

"Sjećam se kako mi se tada činilo kao da mi se svijet ruši. Nedavno sam primila papire za razvod od supruga, a osjećaji tuge i nesigurnosti preplavili su me. Unatoč tome, pred petoricom prijatelja i suradnika, pokušavala sam održati privid normalnosti. Možda je to bio trenutak glume, ali Matjaž, gledajući me kroz objektiv, prozreo je moju bol. Rekao mi je: ‘Ti meni ne možeš lagati.‘ Osjećala sam se slomljeno, suze su mi same navirale", prisjetila se Anđa s tugom u glasu.

No, dok je gledala tu fotografiju danas, Anđa se više nije osjećala tako loše. "Dok razmišljam o prošlosti i preobražavam te uspomene, shvaćam da je ova slika divan hommage mojoj baki, Mađarskoj, glazbi, djetinjstvu i kulturi koje su me oblikovale. To se dogodilo samo nekoliko mjeseci nakon što je album projekta Kisha, ‘A Nyár‘, izdan u Mađarskoj na mađarskom jeziku", napisala je Anđa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:42