StoryEditorOCM
TV&RealityOTKRILO SE

Tara Thaller i njezin dečko Mateo Cenić lajkali neke natjecatelje showa TLZP, znate li koga su izbjegli ovaj put?

Piše P. M. /JL
4. ožujka 2024. - 17:28

U novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" nastupio je Faris Pinjo prerušen u Doris Dragović izvodeći pjesmu "Petak". Faris je zabavio žiri i publiku pa dobio pozitivne komentare. Iako je nasmijao gledatelje, jedan im detalj ipak nije mogao promaknuti, piše Jutarnji list.

Gledateljima se čini da popularni show također prate Tara Thaller, inače bivša Farisova supruga, i njezin sadašnji partner, plesač Mateo Cvenić. Naime, Tara i Mateo lajkali su na društvenim mrežama neke od natjecatelja u showu, ali ne i Farisa. Glumica je svoj lajk dala kolegici Mariji Kolb te Lucianu Plazibatu, dok se Mateu svidio, osim Plazibata, i glazbenik ToMa.

image

Mateo prati show Tvoje lice zvuči poznato
 

Instagram Screenshot/tlzphr
image

Tara prati show Tvoje lice zvuči poznato
 

Instagram Screenshot/tlzphr

Uz njih, u showu svoju sposobnost imitacije pokazali su i Alen Bičević, Antonija Šola, Mia Negovetić te Antonia Dora Pleško. Inače, Tara i Faris upoznali su se na Akademiji dramskih umjetnosti u Sarajevu, a svoju su ljubav potvrdili 2021. intimnim vjenčanjem u Zagrebu.

U braku su bili godinu i pol, a prošlo su se ljeto rastali. Od tada je Tara u sretnoj vezi s Mateom, a Farisa su u međuvremenu u medijima počeli povezivati s glumicom Anom Uršulom Najev. Obje su se glumice u subotu našle na "Disco Symphony Fever" u Lisinskom, gdje su nastupale, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 20:47