StoryEditorOCM
TV&RealityTEŠKE TEME

Suzana iz showa ‘Ljubav je na selu‘ teta je Tije Jurčić: Nije trebala mijenjati prezime, kakav god je moj polubrat bio

Piše Scena SD
16. veljače 2024. - 18:59

Ime Suzane Kumer poznato je pratiteljima RTL-ovog reality showa "Ljubav je na selu", a ona je, inače, teta Tije Jurčić, bivše snahe Zdravka Mamića.

image

Mario Mamić i Tia Jurčić u brku su proveli pet godina. Pet godina je trajao i njezin brak s košarkašem Chrisom Warrenom

Cropix

Tia Jurčić i Mario Mamić rastali su se krajem prošle godine nakon šest godina braka. Nakon razvoda Tia je otišla u Ameriku, gdje je i ranije živjela. Na svojoj društvenoj mreži u posljednje vrijeme objavljuje prisne fotografije s bivšom NBA zvijezdom i sportskim komentatorom Kennyjem Smithom, a domaći mediji špekuliraju da su u vezi. 

Tia je prije Marija Mamića bila u braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim ima sina. S bivšim suprugom je ostala u prijateljskim odnosima.

image

Chris Warren i Tia Jurčić snimljeni 2010. godine

Ronald Goršić/Cropix

Kad je Tiji Jurčić, u vrijeme kad je bila 12-godišnja djevojčica, preminula majka, o njoj je, kao što je poznatu brigu preuzeo Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva, kojemu je postala pokćerka. Iako je njezin ujak bio zakonski posvojitelj, Tia je odlučila ostati s Ljubom.

"Moja najbolja prijateljica bila je teško bolesna i trebala je pomoć. Tada sam upoznao njezinu kćer Tiju. Iako je njezin ujak bio zakonski posvojitelj, ona je ipak odlučila ostati sa mnom i ja sam je udomio" - ispričao je Jurčić prije nekoliko godina za 24sata.

Suzana Kumer iz RTL-ovog showa polusestra je Ljubomira Milinovića, koji je, kako navodi Story, bio nasilan prema supruzi Ani i obitelj je napustio dok je Tia bila dijete.

Suzana je u intervjuu kojeg je dala za Story priznala da žali što nije više vremena provodila s nećakinjom, a na pitanje u kakvom su srodstvu pojasnila je: "Tia je moja nećakinja, odnosno kćer od mog polubrata koji je preminuo".

Na pitanje o tome u kakvom su odnosu njih dvije, Suzana Kumer je odgovorila: "Ne čujemo se. Zadnji naš kontakt je bio kada je teta s tatine strane preminula. Bile smo skupa na sprovodu, a znale smo se sretati kod tete u domu. Ona je bila jako stara žena, a Tia je uvijek vodila brigu o njoj i posjećivala je. Jako ju je voljela".

Izrazila je i stav kako smatra da, bez obzira na sve, Tia nije trebala mijenjati očevo prezime, kakav god da je on bio. No i da je ne osuđuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:16