StoryEditorOCM
TV&RealitySA SELA BEZ RAČUNA

Sjećate se Raseme? Muči je janjac kojim je častila, a RTL joj ga nije platio! Iako je najprije rekla da je. Evo priče

Piše Scena SD
20. ožujka 2024. - 13:26

Rasema Vladetić jedna je od najupečatljivijih kandidatkinja RTL-ovog showa "Ljubav je na selu".

Kad je prije dvije godine u svome domu u Donjem Lapcu primila ekipu Slobodne Dalmacije, našoj novinarki Tanji Šimundić Bendić odmah je imala potrebu reći ovo:

"Željela bih nešto raščistiti, strogo demantirati. Neke laži što kruže okolo, pa me muče najviše na svijetu. Fanovi me stalno pitaju: Rasema, koliko si para zaradila u showu, koliko su ti s RTL-a platili? A kad ono ćorak. Ništa.

Neugodno mi je ljudima dokazivati kako je to s novcima i zaradama sve skupa velika laž...".

image
Duje Klarić/Cropix

I da bi ona rado vidjela tih 50 tisuća kuna koliko se spominje kao honorar za njezino gostovanje u RTL-ovu showu.

Košta to!

"Hoću to demantirati. Ništa Rasema dobila nije! Možda su nekome i platili, ali meni nisu! Jesu za neke manje troškove, za janje šta sam ispekla mojim farmerima iz ove zadnje sezone. Ali potrošila sam ja pet puta više. Za svaku scenu moraš drugu obuću, drugu odjeću. Košta to." - ispričala je tada Rasema našoj reporterskoj ekipi.

Sad, međutim, u razgovoru za Story tvrdi da joj RTL nije platio - niti za to janje!

Naime, farmeri su, prema Rasemimim navodima, dobili po tadašnjih 3 i pol tisuće kuna (oko 465 eura) koje bi potrošili na zajednička druženja s kandidatima, dok Ličanka za janje i grah nije dobila apsolutno nikakav novac.

Nisam imala račun, jer je sa sela

"Svi tadašnji farmeri dobili su po 3.500 kuna za one dane kada su kod njih boravili kandidati i kandidatkinje za navodne troškove. Ja sam pekla janje koje sam kupila na selu i koštalo me je 200 eura pečeno i grah koji sam kuhala koštao je 360 kuna. 

image
Duje Klarić/Cropix

To mi nisu priznali kao trošak, jer nisam imala taj neki njihov kod za trgovinu, a za janje nisam imala račun jer je sa sela i sedam dana gužve po kući i oko kuće… Je li to bila realna cijena? Prosudite sami" - ustvrdila je Rasema.

"Sve drugo su mi uredno platili. Troškove prijevoza, čak i taksi sve je to nekako i bilo okej, ali me naljutilo to što se pisalo o 50 tisuća. Ne podnosim nikako laži. Tada burno reagiram. Ne mogu se suzdržati, iako mi poslije bude žao. Evo javno se ispričavam RTL-u ako ih je moja reakcija uvrijedila" - ustvrdila je Rasema za Story.

image
Duje Klarić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:49