StoryEditorOCM
TV&RealityKREĆE ISPOČETKA

Roko je u Životu na vagi skinuo 76,2 kg, pa opet vratio 45! Žali zbog odluke: Najbolje bi mi bilo da to nisam radio...

Piše Scena SD
23. siječnja 2024. - 09:12

Robert Baković Roko pobijedio je u RTL-ovom showu Životu na vagi 2019. godine, kada je uspio skinuti nevjerojatnih 76,2 kilograma u šest mjeseci!

Roko je nedavno priznao da je u četiri godine, koliko je prošlo od showa, vratio 45 kilograma.

"Sve je dobro funkcioniralo dok nisam operirao koljeno za vrijeme pandemije koronavirusa. Nakon toga mi je sve teže bilo naći motivaciju za treniranje. 

Ali i kako radim u kafiću, nekad se malo popije, naruče se plate. Ono što je mene prvotno udebljalo, vratilo mi se u život. Najbolje bi mi bilo da nakon showa nisam vodio kafić" - zaključio je u razgovoru za 24 sata.

Roko je u show ušao sa 169,1 kilograma, a na posljednjem vaganju imao je 92,9 kilograma. Premda se nakon završetka showa bavio raznim sportovima, već nakon drugog nogometnog treninga morao je odustati zbog natečenog koljena. 

Kako kaže, svjestan da je su u pitanju izgovori, a, trenutačno ima 140 kilograma. Ipak, Roko je nedavno donio čvrstu novogodišnju odluku.

"Sada sam od Nove godine počeo paziti na prehranu, opet sam se previše udebljao pa hoću smršavjeti. Prošle godine sam dosta plivao tako da sada nastavljam s tim. Jedino tada me koljeno ne boli. Sat vremena plivam, 40 minuta, koliko mogu, mogu", rekao je bivši natjecatelj showa, u kojemu je bio postigao čudo.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:40