StoryEditorOCM
TV&RealityOTKRILO SE

Prvi put u finale ‘Života na vagi‘ idu dvije žene - Nina i Silvija uz Gorana i Šepića borit će se za 20 tisuća eura!

Piše MOZAIK SD
3. siječnja 2024. - 22:09

"Odličan osjećaj, prezadovoljan sam, kruna svega što sam tu napravio!“ rekao je Šepić, a Dajana koja nije ušla u finale je dodala: "Neću reći da me to boli, ali znam da je plavi tim zakazao i da je šteta što nijedan plavac nije uspio upasti u finaliste.“

image

Život na vagi

RTL PRESS

Goran je pobijedio u izazovu i njegov će postotak na vaganju biti udvostručen. "Bila je dobra odluka drugi put doći ovdje. Teška, ali dobra“, iskreno je rekao Goran, zadovoljan svime što si je zacrtao, a i smatra da je u showu dobio prijatelje za cijeli život, ponajprije Šepića i Anđelu. Edo ga je pohvalio što je svojim primjerom najbolje pokazivao kako se prolazi ovaj proces dok je Mirna komentirala kako je na prvom treningu vidjela da će doći do kraja. Prošli put Goran je imao 113,4 kilograma, sad je izgubio 1,3 kilograma, što je 1,1% tjelesne mase, a kad se udvostručilo zbog izazova - bilo je to 2,2% izgubljene tjelesne mase. A prije 14 ciklusa stigao je sa 155,9 kilograma u show, izgubio 43,8 kilograma, što je 28,1% tjelesne mase, a uz današnji rezultat - 28,9% tjelesne mase.

Mislav Šepić kaže da je njegov put u showu bio trnovit i da je u početku pomišljao i o odustajanju, no stekao je još više samopouzdanja i sada se zna izboriti za sebe. Jedva čeka zagrliti suprugu, a Edo je dodao kako je njihov odnos uistinu zanimljiv i zahvalio mu na tome. "Edo mi je jako puno značio u ovom procesu, bez njega ovo ne bi bilo moguće“, rekao je Šepić, a ostali su komentirali kako je uvijek bio tu za njih. Prošli put imao je 127,4 kilograma, sad je izgubio 3,7 kilograma, što je 2,9% tjelesne mase. U show je došao sa 171 kilogramom, izgubio je 47,3 kilograma, što je 27,7% tjelesne mase.

Vlašić je priznao da mu je glava već u Zagrebu, a srce kod Silvije. Prisjetio se svog puta u showu i zahvalio svima što su bili uz njega kad mu je bilo najteže. Na posljednjem vaganju imao je 161,2 kilograma, sad je izgubio 2,8 kilograma, što je 1,7% tjelesne mase. "Dosta loš rezultat, očekivao sam puno bolje“, rekao je Mislav koji je u ‘Život na vagi‘ stigao s 213,5 kilograma, izgubio je 55,1 kilogram, što je 25,8% tjelesne mase. "Mislim da on još puno može gubiti i da će mu dobro ići kilogrami dolje“, komentirao je Šepić.

image

Silvija

RTL PRESS

Silvija je pričala kako je grozan osjećaj biti u showu u kojem se stalno trenira, a ona mora mirovati. „Usuđujem se reći da me ozljeda psihički vratila na početak“, rekla je Silvija, ali i da je jako sretna što je poboljšala zdravstveno stanje i što joj se dogodila ljubav s Mislavom. „Sve je pokazala u ovih 99 dana i svi su vidjeli kakav je borac i ne odustaje“, rekao je Mislav kojemu je bilo žao što nije sad mogla trenirati. Prošli put imala je 96,5 kilograma, izgubila je 3 kilograma, što je 3,1% tjelesne mase. U ‘Život na vagi‘ došla je sa 129,1 kilogram, izgubila je 35,6 kilograma, što je 27,6% tjelesne mase.

image

Nina i Silvija

RTL PRESS

Dajanu si svi pohvalili kako ima divan karakter. "Svašta je tu bilo, ali iz svega toga, izvukla sam prijatelje, osobe koje će me podržavati, prekrasne trenere… Koliko god nam je ovdje bilo teško, svi imamo lijepe trenutke koje trebamo pamtiti od svega ovoga“, rekla je Dajana koja je prošli put imala 134,7 kilograma, izgubila je 3,2 kilograma, što je 2,4% tjelesne mase. U show je stigla sa 176,8 kilograma, izgubila je 45,3 kilograma, što je 25,6% tjelesne mase. „Svjesna sam da ne idem u finale, ali i ponosna na svoj rezultat“, zaključila je Istrijanka.

Najmlađi kandidat sedme sezone ‘Života na vagi‘ očekivao je dobar rezultat, a svoje iskustvo u showu usporedio je s vojnim režimom dok su ga treneri hvalili koliko je sazreo. Martinu je bio najbolji trenutak kad su natjecatelji pomagali vući jedni drugima kampere da bi što prije vidjeli svoje bližnje. Prošli put imao je 124,7 kilograma, izgubio je 3,3 kilograma, što je 2,6% tjelesne mase. Na početku je Martin imao 161 kilogram, izgubio je 39,6 kilograma, što je 24,6% tjelesne mase.

image

NIna

RTL PRESS

Za kraj je stigla Nina i rekla da kući ide s lijepim uspomenama, da se educirala o prehrani i treninzima i spremna je za vanjski svijet. "Procvjetala sam kad sam prešla u crveni tim, to mi je bio vjetar u leđa da nastavim i pokažem puno jaču verziju sebe“, rekla je Nina i dodala da bi danas napravila isto. Prošli put imala je 96,5 kilograma, izgubila je 2,9 kilograma, što je 3% tjelesne mase. U ‘Život na vagi‘ došla je sa 136,2 kilograma, izgubila je 42,6 kilograma, što je 31,3% tjelesne mase. „Pomela je sve muške u ovoj sezoni“, rekla je Mirna, a Nina zaključila: "Vrijeme je da žena bude pobjednica!“

No top četiri postat će top pet - Dajana, Mislav Vlašić i Martin dobit će priliku da se pridruže finalistima i mogu uzeti glavnu nagradu, a pred njima je posljednji izazov ove sezone!

Tko će biti peti finalist sedme sezone ‘Života na vagi‘, a tko će naposljetku osvojiti 20 tisuća eura te nagradu od 7500 eura za najboljeg nefinalista - ne propustite pogledati sutra u 20.15 sati na RTL-u.

image

NIna je najbolja

RTL PRESS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:50