StoryEditorOCM
TV&RealityMISLAV VLAŠIĆ

Niti mjesec dana nakon finala ‘Života na vagi‘ tajni finalist se javio iz bolnice: ‘Bolovi su krenuli već u subotu...‘

Piše SCENA SD
1. veljače 2024. - 18:02

Prije mjeseca dana je Mislav Vlašić bio tajni finalist u showu "Život na vagi", a jučer se javio na svom Instagram profilu kako je u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu i s tom viješću zabrinuo svoje pratitelje. "Nije ništa strašno. Imam upalu gušterače pa su me malo ostavili na promatranju. Hvala svima na podršci", objasnio je Mislav na drugoj fotografiji. Danas se u pričama javio s fotografijom ručka.

image

Ručak u bolnici

Instagram Screenshot/

Mislav je objasnio što se zbiva: bolovi su krenuli već u subotu. ‘‘No, s ponedjeljka na utorak su me u dva ujutro probudili užasni bolovi pa sam otišao na hitnu... Sada sam okej‘‘, rekao je Mislav za RTL.

Njegova djevojka Silvija Temšić mu je najveća podrška. ‘‘Dolazi mi svaki dan u posjete, a najviše se zabrinula kada se sve to dogodilo. Tada je cijelu noć provela uz mene. Užasno joj je bilo gledati me u bolovima, znajući da mi ne može pomoći‘‘, kaže Mislav. 

Nakon kraja showa Mislav je napisao na svom profilu: "Ovo je bilo mukotrpnih i teških 5 mjeseci, ali i lijepih. Trud se isplatio što se vidi i na slici, izgubljenih je 88,9 kilograma što je rekord do sad po izgubljenim kilogramima u svih sedam sezona ŽNV-a. Što me čini jako ponosnim na sebe. Ne bi to mogao bez podrške obitelji, prijatelja, naravno Silvije, a i ostalih kandidata. Zahvaljujem cijeloj produkciji ŽNV 7, pogotovo trenerima Edinu i Mirni. Po izlasku na pomoći mogu zahvaliti treneru Aleksandru i fizioterapeutkinji Ani. Ovu avanturu ću pamtiti cijeli život, zato što sam promijenio svoj život i upoznao ljubav svog života Silviju, a i druge divne ljude."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 20:20