StoryEditorOCM
TV&RealityOSMA SEZONA

Na Novu TV ovog proljeća se vraća show ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, osmero kandidata borit će se za pobjedu

Piše SCENA SD
15. veljače 2024. - 13:57

Show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" uskoro se vraća na male ekrane. Ovaj show je na malim ekranima bio 2014. godine (pobjednik Mario Petreković), 2015. godine (pobjednik Saša Lozar), 2016. godine (pobjednik Damir Kedžo), 2017. godine (pobjednica Nives Celzijus), 2018. godine (pobjednica Maja Bajamić), 2020. godine (pobjednik Marko Braić) i 2021. godine (pobjednik Saša Lozar)

Od izvođenja legendarnih hitova do nevjerojatnih scenskih transformacija, nova sezona obećava upečatljive nastupe koji će ostati urezani u sjećanja gledatelja, a na kraju svake emisije novčani iznos donirat će se u humanitarne svrhe.

Tko su novih osam kandidata Nova TV još nije objavila, ali zato se već zna tko će biti voditelji, ali i članovi žirija. Uz bok Igora Mešina, koji se u prethodnim sezonama okušao kao voditelj i član žirija, stat će njegov kazališni kolega – glumac Filip Detelić. Novi kandidati svojim će izvedbama iz emisije u emisiju nastojati osvojiti naklonost četveročlanog žirija kojeg u novoj sezoni čine pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, glumac Enis Bešlagić, pjevač Mario Roth i glumac Goran Navojec

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 08:46