StoryEditorOCM
TV&RealityNOVI STARI SHOW

Borna Kotromanić i Olja ‘vampirica‘ u ‘Tvoje lice zvuči poznato‘? Borna već demonstrira svoje plesačko umijeće u gaćama

Piše I.P.
7. studenog 2023. - 17:18

Na Novoj TV, kako doznajemo, užurbano kreću pripreme za novu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato". Prije tri tjedna poslali smo upit Novoj TV kako imamo saznanja da će na proljeće umjesto showa "Ples sa zvijezdama" emitirati "Tvoje lice zvuči poznato", a što su nam tad odgovorili prenosimo u cijelosti: "Nova TV svakako i u 2024. donosi bogat zabavni program te će pravovremeno najaviti sve zabavne emisije tijekom sljedeće godine. O imenima konkretnih formata koje će produkcija Nove TV pripremati za sljedeće proljeće još je rano govoriti. Show "Ples sa zvijezdama" bila je najgledaniji sadržaj u svom terminu prikazivanja nedjeljom tijekom ovogodišnje proljetne sheme."
No, kako doznajemo, pripreme za "Tvoje lice zvuči poznato" u punom su jeku. Jedne od kandidatkinja koje se spominju kao moguće sudionice su Borna Kotromanić i Olja "vampirica". Kako doznajemo, Nova TV je u pregovoru s objema. Borna se svojedobno proslavila svojim pjevačkim i plesnim umijećem na svojoj društvenoj mreži, a i danas je objavila na svom Instagram profilu kako pleše u donjem rublju.

Olju zasad nismo imali prilike čuti kako pjeva, no njeni performansi svakako su zanimljivi. Ako i jedna od njih pristane sudjelovati u "Tvoje lice zvuči poznato" zasigurno će biti zanimljivo vidjeti ih kako se snalaze u pjevačkom i plesačkom showu u kojem se imitiraju poznati glazbenici te izvode njihovi najveći hitovi.

image

Olja ‘vampirica‘

Duje Klarić/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:40