StoryEditorOCM
Showbizu frankfurtu

Zlatko Dalić oduševio na Hrvatskoj noći, dobio je glomoglasan pljesak. Publika mu i pjevala, a on kaže: ‘Budite uz nas‘

Piše Mirela Goreta
10. prosinca 2023. - 01:11

Pojavivši se na pozornici u društvu Mate Bulića izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić raspametio je publiku na "Hrvatskoj noći" u Süwag Energie areni u Frankfurtu. Dalića je do pozornice pratilo nekoliko tjelohranitelja. Nema ga tko se nije htio pozdraviti, fotografirati s njim, stisnuti mu ruku... 

Specijalni gost organizatora Roberta Martinovića i prijatelj pjevača Mate Bulića s čijom se obitelji u Frankfurtu družio večer uoči koncerta, uputio je poseban pozdrav hrvatskoj dijaspori.

- Hvala vam na ovako toploj dobrodošlici, na svim emocijama, ljubavi i veselju koje dajete hrvatskoj reprezentaciji. Prije točno godinu dana mi smo pobijedili Brazil - započeo je Dalić pozdrav kojega je publika prekinula sa "zovi, samo zovi, svi će sokolovi...".

Hrvatski izbornik zamolio je podršku, ne samo okupljenih u dvorani, nego i "tisuća i tisuća Hrvata da svi zajedno, uz Božju pomoć, opet napravimo ponosnim hrvatski narod, hrvatske ljude i hrvatsku državu".

- Ljudi moji, hvala vam na ovome svemu, budite uz nas ovih šest mjeseci, a mi ćemo napraviti sve da se opet veselimo, da opet pobjeđujemo i da ponovo osvojimo medalju - pozdravio je Zlatko Dalić posjetitelje "Hrvatske noći". 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:54