StoryEditorOCM
ShowbizNJUH ZA BIZNIS

Victoria Beckham zaradila pozamašnu svotu; Stavila je ovih nekoliko riječi na majicu, i rasprodala sve u rekordnom roku

Piše SCCENA SD
23. studenog 2023. - 10:27

Možda nije bila najbolja pjevačica na svijetu, ali kada su u pitanju moda i "poslovna pronicljivost", gospođa Beckham zna što radi!

Victoria i David Beckham jedna su od glavnih tema godine u sportu iu svijetu poznati po dokumentarnoj seriji "Beckham" koju su snimili za Netflix o karijeri legendarnog nogometaša i njihovom obiteljskom životu, prenosi Glossy.

Bivši as Manchester Uniteda i Real Madrida i popularna dizajnerica otkrili su mnogo o svojoj ljubavi, privatnosti i obitelji, a osvrnuli su se i na najveći skandal u braku, kada je Beckham navodno prevario svoju nekadašnju Spiceicu s Rebeccom Los.

Ipak, najviše pažnje na društvenim mrežama izazvao je navodno spontani trenutak kada je Victoria Beckham progovorila o tome kako oboje potječu iz radničke obitelji. David je tada provirio i rekao ženi da kaže istinu s čime ju je otac vozio u školu, a ona je rekla:

- Tijekom 80-ih moj je tata imao Rolls Royce.

Ova rečenica preplavila je društvene mreže i mnogi su se slatko nasmijali na Victorijin račun, a sada je pokazala što je čini jednom od najmoćnijih žena na svijetu - upravo je tim citatom zaradila.

image

g g

Gospođa Beckham je, naime, dizajnirala bijelu majicu s natpisom "Moj tata je imao Rolls Royce", a riječ je o običnom modelu za svaki dan, s okruglim izrezom i kratkim rukavima. Cijena ove naizgled ne pretjerano posebne majice je 110 eura, a već je rasprodana.

Tko ne voli majice sa sloganom? - napisala je Posh Spice na Instagramu u opisu fotografije na kojoj nosi spomenuti model. - Moje pitanje za sve vas je - kako vas je tata vozio u školu? Tata me vozio u Rolls Royceu. Ne mogu se više boriti protiv toga.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 04:07