StoryEditorOCM
Showbizsrpski glumac

Trifunović opet o ‘drami‘ u Splitu: Prišao mi je jedan tip, očito homoseksualac. Neće mene ped** u pink gaćama tjerati!

Piše Scena SD
18. rujna 2023. - 23:50

Srpski glumac Sergej Trifunović gostovao je u emisiji Zavidavanje i ispričao svoje viđenje događaja u Splitu kad je završio na policiji jer je psa na plaži na Obojenoj vodio bez povodca. Na kraju je u samo dva dana platio čak nekoliko globi, a na godinu dana mu je i zabranjen ulazak u zemlje EU.

- Prišao mi je jedan tip, očito homoseksualac, i rekao mi: Ne možete ovdje sa pasom, netko će vam zvati policiju. Neće mene ped***** u pink kupaćim gaćama otjerati odavde, duvaj ga... - rekao je Trifunović.

- Ped***** je karakterna osobina, da se razumijemo - dodao je nakon što ga je voditelj upozorio na rječnik.

Kaže da je za nekoliko trenutaka došla policija i tvrdi da im se ispričao i tražio da se osuši, međutim oni su tražili dokumente od njega i odveli ga u policijsku stanicu.

- Vi stvarno hoćete da me je*ete", rekao im je.

Trifunović kaže da se u policiji odjednom pojavila neka žena u svojstvu svjedoka kazavši da je ona pozvala policiju. Nazvao je prijatelja Ljubu Pavasovića Viskovića koji mu je poslao odvjetnicu.

image

Sergej Trifunović

Jakov Prkić/Cropix

- Naje*ao bih da sam bio sam - kaže Trifunović priznavši da je u policiji gdje su ga navodno držali sedam sati izgubio živce, ali da se ne sjeća što je izgovorio policajcima.

Bojana Ivoševića nazvao je "mladim jumferom liberalom". Tvrdi da je nova ekipa policije došla čim je počeo jesti u jednom restoranu nakon odlaska iz policije.

- Pojavilo se deset pit bullova u jednom trenutku i dva policijska auta i sedam policajaca. Pas je svo vrijeme bio vezan. Mi smo sjedili ispred ugostiteljskog objekta, na zidiću. Pojavilo se njih 17 - tvrdi glumac.

- Policajac mi je rekao da zna što mi se dogodilo i da će mi on ponovno to isto napraviti - ispričao je. Kaže da je pitao policajca zašto će ga kazniti ako je pas na povodcu te da mu je policajac navodno rekao da to "nije njegovo zapažanje".

image

Sergej Trifunović

Boris Kovacev/Cropix

Tvrdi da mu je nakon incidenta navodno prišao Bojan Ivošević i fotografirao se s njim kako bi mu sve pokušao objasniti.

- Ne bi mi bilo dobro u trbuhu da ponovno odem u Split. Poslije gorkog okusa sper** u ustima nemam želju otići u Split - kaže.

Ističe da su mu policajci na Bajakovu stavili lisice i naplatili kaznu za vrijeđanje jer su bili šokirani tvrdnjama splitskih kolega i navodno "dobili naredbu da ga predaju interventnoj policiji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:35