StoryEditorOCM
ShowbizKiss the Sky

Težak gubitak definirao je život Angeline Jolie: prisjetila se svoje pokojne majke i poslala važnu poruku

Piše SCENA SD
9. svibnja 2023. - 17:34

Angelina Jolie se emotivnom objavom na Instagramu prisjetila svoje pokojne majke Marcheline Bertrand. Oskarovka je podijelila staru fotografiju na kojoj se vidi kako dok je bila djevojčica u bijeloj haljinici i sa šeširom na glavi pozira s mamom koja je preminula 2007. godine.

- Sutra bi mojoj mami bio 73. rođendan. Preminula je prije 15 godina, nakon duge borbe s rakom dojke i jajnika. U lipnju me dijeli mjesec dana od dobi kada joj je dijagnosticiran rak. Preventivno sam bila na operacijama kako bih smanjila šanse, ali i dalje idem na preglede, opisala je i nastavila:

“Moja mama je voljela Hendrixa. I uvijek bi svoja pisma potpisivala s ‘Kiss the Sky‘. Nakon što je umrla, to je dobilo novo značenje. Šaljem ljubav onima koji su također izgubili voljene i snagu onima koji se upravo sada bore za svoje živote i živote onih koje vole."

47-godišnja glumica također je poslala poruku drugim ženama da odvoje vrijeme za brigu o sebi i odu na mamografiju i krvne pretrage ili ultrazvuk, pogotovo ako u obitelji imaju povijest raka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:31