StoryEditorOCM
ShowbizKAKO TO

Svi su znali, osim njega: zvijezda Teorije velikog praska morala je objasniti neke stvari svom partneru Tomu Pelphreyju

Piše SCENA SD
18. kolovoza 2023. - 07:32

Američki glumac Tom Pelphrey kaže da nikada nije gledao sitcom "Teorija velikog praska", u kojem glumi njegova partnerica Kaley Cuoco.

"Kad sam prvi put odveo Kaley u New Jersey da je upoznam s mojom obitelji i prijateljima, tamo je bio partner moje majke, koji je očito bio veliki obožavatelj "Teorije velikog praska", jer on ju je stalno zvao Penny", rekao je Pelphrey, koji s Kaley ima četveromjesečnu kćer Matildu,.

"Uopće se nisam snalazio", rekao je Pelphrey. "Pa sam odveo Kaley sa strane i rekao: ‘Žao mi je, ne razumijem što se ovdje događa.‘"

image

Teorija velikog praska

Promo/

Dok mu Cuoco nije konačno objasnila što se zbiva, sve mu je bilo čudno, naglasio je glumac. "Od tada sam pogledao nekoliko epizoda s njom, i ona je fantastična, naravno."

Činjenica da nije znao ništa o Kaleyinoj  glumačkoj prošlosti posljedica je njegovog skrovitog života "usred šume, bez Wi-Fija", našalio se Pelphrey.

Od 2007. do 2019. godine Kaley je glumila konobaricu i glumicu Penny, koja je prijateljica sa znanstvenicima, u američkom sitcomu "Teorija velikog praska", koji je vrlo uspješan u SAD-u.

Kaley i Pelphrey upoznali su se u travnju 2022. na premijeri nove sezone "Ozark".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:41