StoryEditorOCM
ShowbizSVATKO SVOJIM PUTEM

‘Svatko je pun savjeta dok mu se ne dogodi osobna priča‘: ovako je Nina govorila o Bernardu. Pohvalio se novim uspjehom

Piše Scena SD
12. veljače 2024. - 18:31
Bernard Krasnić i Latica Ivanišević postali su roditelji dvoje djece. O braku s Ninom i o pjevačici nikad nije rekao ružnu riječ. Ni ona o njemuArhiva/Cropix

Zagrebački poduzetnik Bernard Krasnić postao je poznat javnosti kao suprug pjevačice Nine Badrić.

Ostavljali su dojam para koji se jako voli, no ipak nisu opstali. Kad je nastupila kriza, nisu odmah odustajali, pokušavali su spasiti svoju ljubav, o čemu je glazbenica otvoreno govorila, ne skrivajući koliko oboma teško pada njihov bračni neuspjeh.

"Istina je, Bernard i ja smo se razveli, papiri su potpisani. Početkom rujna sjeli smo i razgovarali te zaključili da smo našem braku dali ne jednu, nego dvije šanse, ali, nažalost nije išlo" - ispričala je Nina. Razveli su se 2009., a pjevačica je uspjela ishoditi crkveno poništenje braka 2017. godine.

Nina i Bernard Krasnić doista se nisu olako odlučili na razvod, tri godine prije njega objavila je da su se ona i suprug emotivno udaljili te da se sporazumno razilaze, ali razdvojeni su bili tek šest mjeseci tijekom kojih su zaključili da ipak ne mogu jedno bez drugog te da među njima i dalje ima ljubavi.

Ipak, nakon 12 godina veze i šest godina braka, zaključili kako je najbolje da svatko krene svojim putem.

"Svatko od nas pun je savjeta dok mu se ne dogodi neka osobna priča. Tad sve pada u vodu. Nema smisla ostati u nekoj besperspektivnoj vezi i patiti" – rekla je Nina u razgovoru za Gloriju.

Nakon što se rastao od naše popularne pjevačice, 2013. se doznalo za Bernardovu novu ljubav, Splićanku Laticu Ivanišević, inače i nekadašnju djevojku splitskog tenisača Marija Ančića, s kojim je prekinula 2011. godine.

Latica i Bernard su se vjenčali u Splitu 2015. godine, a civilni brak su sklopili u romantičnoj i raskošnoj Galeriji Meštrović. Među uzvanicima vjenčanja bilo je poznatih lica: Boško Balaban, Iva Majoli i Ante Todorić. Početkom lipnja 2017. dobili su sina, a u ožujku prošle godine, i kćer.

Inače, Krasnić godinama radi kao menadžer u brojnim firmama, a posljednjih godinu dana radi kao menadžer u agenciji za nekretnine, čija je vlasnica životna partnerica Ante Todorića, Petra Kaćunko, navodi Story.

"Jako sam sretan što mogu podijeliti s vama da započinjem raditi kao menadžer u agenciji za nekretnine - Regent", napisao je Krasnić na svom LinkedIn profilu prije osam mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 06:31