StoryEditorOCM
ShowbizSVE JE NOVO

Nina Badrić otkrila pozadinu dramatične promjene i zašto je sad kratkokosa: Nije lako... Još se privikavam na odraz

Piše Scena SD
13. veljače 2024. - 19:25

Nina Badrić sve je iznenadila drastičnom promjenom frizure. Zagrebačka pjevačica je u razgovoru za inMagazin priznala da se "još privikava na svoj novi odraz u zrcalu".

Voditelj Davor Garić ju je pitao što je kumovalo toj velikoj odluci?

‘‘Jako mi je bitno da si mi ovo sad rekao jer nije lako capnuti kosu skroz do kraja. Kumovao je novi album, kumovalo je to što su poskupjeli frizeri, tko će plaćati svaki dan feniranje, pranje i visit kod frizera. Znači, pola života visim kod frizera. Sad sam rekla, malo idemo s novim albumom, malo se vratiti back to the roots‘‘, govori Nina Badrić. 

Koliko joj je trebalo da se navikne na odraz u ogledalu?

‘‘Traje prilagodba kod mene još uvijek, još ne znam šta ću s njom do kraja. Cijeli povod je novi album koji je nakon 11, 12 godina koji se gospođa udostojila snimiti. Album će biti iznenađenje, bit će svega. Trebalo mi je jedno osvježenje, meni samoj je trebala cijela ta jedna nova energija koja se skupila oko albuma, naprosto ni ti više ne možeš biti on stara u nečemu novom, znači sve novo‘‘, kaže. 

Jel‘ vas šokirala Nina Badrić s kratkom kosom? Sasvim je drugačija, evo kako se mijenjala, još od 90-ih u Bolu s Goranom

Prošlu je godinu obilježio njezin duet s Grašom i hit singl ‘‘Nemoj‘‘, za koji su dobili brojne nagrade.

Što njoj nagrade znače?

‘‘Puno mi znače. Tko će ti reć drugačije, mislim da nije iskren. Znači ti zato što je to neko prepoznavanje. Ne znači da dobiješ sve nagrade, ali ti kad si već u samoj nominaciji uvijek si u tom nekom vrhu, ajmo reć‘.

image
Ronald Goršić/Cropix

Nije lako trajati, evo već 30 godina, već imam dva Zlatna studija, opet sam nominirana za pjevačicu i za duet za vokalnu suradnju s Grašom‘‘, priča Nina. 

Plod je to dugogodišnjeg prijateljstva ovih strastvenih ljubitelja glazbe.

‘‘Samo se pogledamo, ja već znam koliko je sati kod njega, on zna koliko je sati kod mene, jedna lakoća mi je s njim raditi, obožavam se s njim družiti.

Zapravo, najmanje volim s njim raditi, kao i on sa mnom. Najljepše nam je kad imamo neku opuštenu večer, da nema nitko obaveze, da možemo pričat‘, uživat‘, debatirat‘ o nekim temama životnim, on je jako lijep sugovornik‘‘, hvali Nina Grašu. 

image
Ronald Goršić/Cropix

Valentinovo će Nina proslaviti sa svojom publikom u Sarajevu.

‘‘Puno toga me veže za Sarajevo, od prvog dana. Od devedeset i neke godine, kad sam prvi put došla u Sarajevo i imala prve nastupe, kad je grad još bio pod minama, kad je to bilo vrlo nesigurno za doći, ali taj duh, duh jednostavno. Ljudi čine gradove.

Jednostavno tamo kad sam došla i tada i sada i svih ovih godina, se uvijek osjećam kao da sam došla k sebi kući. Jer dođeš, nekog ne poznaješ, netko te odvede kući na pitu, razvuče pitu, ‘‘hajd bolan, ajd vamo, ajd tamo, hajd Nina bolan, šta ti treba, zovi ovoga, zovi onoga! znaš...‘‘, priča Nina. 

image
Ronald Goršić/Cropix

Čini se da Nina u pedesetima itekako uživa.

‘‘Šta da ti kažem, trebalo mi je 50 godina da izgledam ovako!‘‘, našalila se pjevačica u inMagazinu.

image
Ronald Goršić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 21:25