StoryEditorOCM
Showbizstrašne audicije

Šokantne optužbe na račun pjevačice: ‘Morale smo dirati golu plesačicu, a kako nas je tek vrijeđala zbog debljine...‘

Piše Damjan Raknić/JL
2. kolovoza 2023. - 08:06

Plesačice Arianna DavisCrystal Williams i Noelle Rodriguez optužile su američku pjevačicu Lizzo (pravo ime joj je Melissa Viviane Jefferson) za seksualno zlostavljanje i stvaranje neprijateljskog radnog ambijenta, piše The Guardian.

U tužbi koju su Davis, Williams i Rodriguez predale u utorak stoji da su nekoliko puta u periodu između 2021. i 2023. bile žrtve seksualnog, rasnog i vjerskog zlostavljanja.

Njih tri tvrde da je Lizzo jednu plesačicu prvo kritizirala jer se navodno udebljala, a zatim i vrijeđala te na koncu otpustila jer je snimala sastanak.

Prema tužbi, Lizzo je drugu plesačicu navodno tjerala da u jednom noćnom klubu u Amsterdamu dodiruje nagu izvođačicu te nekoliko plesačica podvrgnula "vrlo bolnoj" 12-satnoj audiciji nakon što ih je lažno optužila da su na radnom mjestu konzumirali alkohol.

U tužbi stoji i da je voditeljica pjevačičinih plesačica Shirlene Quigley drugim izvođačima nametala svoja kršćanska uvjerenja i omalovažavala one koji su se upuštali u seks prije braka. Istovremeno, Quigley je simulirala oralni seks te govorila o lascivnim seksualnim maštarijama i djevičanstvu jedne od plesačica.

U tužbi ne piše je li Lizzo znala za to što je Quigley radila, ali plesačice koje su je utužile vjeruju da je znala za pritužbe koje su upućene na njezin račun, piše Jutarnji list. 

- Način na koji su se Lizzo i njezini ljudi ophodili prema izvođačima kosi se sa svime za što se Lizzo javno zalaže. Privatno, ona plesačicama spočitava njihovu težinu i omalovažava ih na ilegalan i demoralizirajuć način - rekao je odvjetnik Ron Zambrano, zastupnik plesačica Arianne Davis, Crystal Williams i Noelle Rodriguez.

Predstavnici pjevačice nisu komentirali tužbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:02