StoryEditorOCM
ShowbizRAT GLUMACA

Sharon Stone optužuje producenta da ju je nagovarao da spava s poznatim glumcem; ‘Imam toliko prljavštine o njoj...‘

Piše SCENA SD
13. ožujka 2024. - 08:12
Billy Baldwin i Sharon Stone 1993. godine u filmu ”Silver”Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zvijezda "Basic Instincta" Sharon Stone otkrila je ime producenta koji ju je zamolio da spava s kolegom Billyjem Baldwinom kako bi njihov film, "Silver", uspio na kino blagajnama. Optuženi producent preminuo je prije nekoliko godina, ali Billy sada oštro kritizira Sharon zbog njezinih tvrdnji.

Sharon je postala popularna zbog fatalnih uloga u filmovima i televiziji. Debitirala je u filmu "Stardust Memories" Woodyja Allena. Poznata je po erotskom trileru "Basic Instinct" s Michaelom Douglasom. Sharon je nominaciju za Oscara zaradila za svoju izvedbu u kriminalističkoj drami "Casino" Martina Scorsesea. Za one koji ne znaju, Billy je brat filmske zvijezde Aleca Baldwina.

Sharon Stone nedavno se pojavila u podcastu Louisa Therouxa i otkrila da joj je producent Robert Evans (umro 2009. godine) rekao da spava s Billyjem Baldwinom na setu "Silvera" kako bi imali bolju kemiju na ekranu. 

image

Billy Baldwin i Sharon Stone 1993. godine u filmu "Silver"

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Pozvao me u svoj ured. Objašnjavao mi je da je on spavao s Avom Gardner i da bih ja trebala spavati s Billyjem Baldwinom, jer ako spavam s njim, on će biti bolji. Kad bih se poseksala s njim, to bi spasilo film... Misliš da će on postati dobar glumac ako ga po**bem? Nitko nije tako dobar u krevetu. Možda su trebali angažirati talentiranog glumca, nekoga tko bi mogao dobro odraditi svoju scenu i zapamtiti sve rečenice. Naravno, na kraju su mene smatrali teškom jer sam im rekla da me izostave iz tog svog sranja. Moj posao bio je da ‘samo‘ glumim i to sam im jasno dala do znanja - rekla je Stone u podcastu Louisa Therouxa.

Sharon Stone također je pohvalila svog kolegu iz "Basic Instincta", Michaela Douglasa. Rekla je da ne mora spavati s Michaelom da bi s njim imala dobru kemiju na ekranu. Glumica je objasnila koliko je frustrirana jer joj nije bilo dopušteno birati kolegu. U podcastu je dodatno žestoko kritizirala Billyja Baldwina i tvrdila da bi bilo bolje da su angažirali kolegu s talentom koji bi mogao dobro glumiti i znati svoj tekst.

Stone je također otkrila da je "Silver" na kraju bilo neuspješan na blagajnama. U međuvremenu, Billy Baldwin odgovorio je na Sharonine tvrdnje i otkrio da se glumica zaljubila u njega. Na svom X računu (bivši Twitter) je napisao: "Je li još uvijek zaljubljena u mene ili je još uvijek povrijeđena nakon svih ovih godina jer sam izbjegavao njezino udvaranje?" "Toliko toga znam o njoj da bi joj se moglo zavrtjeti u glavi, ali šutio sam. Trebam li napisati knjigu?". Dodao je da je imao sastanke s producentom Robertom Evansom kako bi mu dao kontrolu nad intimnim scenama kako ne bi morao poljubiti Sharon Stone. Čak je podijelio i fotografiju iz filma  s tweetom. 

Svađu je za Daily Mail komentirala i Claudia Greene, publicistica Janice Dickinson.

- Koliko se sjećam, Sharon mi to nikad nije rekla. Nisam sigurna zašto Billy Baldwin to sad spominje. Obožavam ih oboje, ali to se nikad nije dogodilo - rekla je.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 12:10