StoryEditorOCM
ShowbizBUDUĆA MAMA

RTL-ova metereologinja, Kaštelanka Damjana Ćurkov Majaroš očekuje prinovu: ‘Ne mogu dočekati da zagrlim svoje dijete‘

Piše Vanesa Tenžera
6. prosinca 2023. - 10:18

RTL-ova metereologinja, Kaštelanka Damjana Ćurkov Majaroš poslijednjih mjeseci zrači čistom radošću koju se ne može ne zamijetiti a sve je teže ne zamijetiti i Damjanin trudnički trbuščić. Karizmatična metereologinja očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Mladenom Majarošom, a dijete bi, otkriva Damjana, trebalo stići u ožujku.

Kaštelanka nam je otkrila da je ovo ispunjenje njezinog sna, kao i da uzbuđenosti nema kraja.

"Ne mogu dočekati da zagrlim svoje dijete. Ovo je ispunjenje jedne od mojih dugo željenih želja i samim tim je sreća još i veća.  S druge strane tu je i doza straha, ali vjerujem da se tako osjeća svaka buduća majka." otkriva nam Damjana, i dodaje kako se za majčinstvo nikad ne možete u potpunosti pripremiti, koliko god znanja upijali.

"Svako dijete je drugačije i svakoj osobi prvi tjedni s bebom donose različite izazove. Nastojim barem u teoriji saznati što više informacija, a uskoro ćemo vidjeti što će nam od toga koristiti u praksi." kaže nam radosna Damjana.

image
Privatni Arhiv/

Na vijest o trudnoći, koja ih je pomalo iznenadila, ne zna se tko je ljepše reagirao - Damjana i Mladen, obitelj, prijatelji. Svi su željeli sreću podijeliti s budućim roditeljima, a obitelj im je velika podrška.

"Oboje smo bili presretni i uzbuđeni što se napokon ostvaruje nešto što smo već neko vrijeme priželjkivali." priznaje nam Kaštelanka koju već godinama gledamo na malim ekranima. 

Premda je u drugom tromjesečju, zahvaljujući ljubavi prema svom poslu i neiscrpnoj volji, Damjanu još uvijek gledamo u vijestima RTL-a, a Damjana kaže da su je srećom, i uobičajne trudničke tegobe zaobišle.

"Trenutno dobro podnosim sve izazove koje trudnoća donosi, doduše svi kažu da je drugo tromjesečje najljepše razdoblje trudnoće i isto to mogu i ja potvrditi. Umor me pratio prvih 10-ak tjedana, ali sada se osjećam odlično, bez problema mogu ispunjavati sve svoje obveze, kako privatne, tako i poslovne." 

image
Privatni Arhiv/

Budući roditelji već znaju spol djeteta, no željeli bi tu informaciju sačuvati za njih i njima bliske osobe. Bio dječak ili djevojčica, sigurni smo da će rasti u domu punom ljubavi. 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:11