StoryEditorOCM
ShowbizSVESTRANI GLUMAC

Prvi suprug Angeline Jolie se pohvalio da je postao vatrogasac! Ne bismo se bunili da dođe gasiti požar kod nas, a vi?

Piše M. Č.
16. svibnja 2023. - 15:07

Nije mu, naravno, namjera odreći se glumačke karijere, ali Jonny Lee Miller ima novu zanimaciju u svom životu. Na Instagramu je svojih 230.000 pratitelja 50-godišnji britanski glumac obavijestio da je uspješno okončao petomjesečni tečaj za dobrovoljnog vatrogasca u New Yorku.

Jonny je objavio kako je sada kvalificirani vatrogasac prve razine, što je temeljna razina za dobrovoljne vatrogasce, a tečaj je završio u Suffolk County Fire Academy.

image

Jonny Lee Miller i Lucy Liu u seriji ‘Sherlock i Watson‘

Hill Of Productions/Timberman/Collection Christophel Via Afp

Popularni glumac, najpoznatiji po ulogama u filmskom hitu "Trainspotting" i televizijskoj seriji "Sherlock i Watson", objavio je veliku grupnu fotografiju svih kolega koji su zajedno s njim završili tečaj.

Zahvalio se instruktorima koji su vodili tečaj te kazao kako jedva čeka služiti zajednici koju voli u vatrogasnoj postrojbi Fire Island NY. Jonny je proteklih mjeseci objavljivao fotografije kojima je dokumentirao faze obuke, a završni ispit sadržavao je pismeni test, testiranje fizičke spremnosti i medicinskog znanja.

Miller nije objavio hoće li nastaviti s obukom za drugu razinu koja obuhvaća zaštitu dokaza, napredno spašavanje, kontrolu požara i komunikacijske tehnike.

Televizijski gledatelji nedavno su Jonnyja mogli gledati u petoj sezoni Netflixove serije "Kruna" u kojoj je glumio bivšeg britanskog premijera Johna Majora.

image

Jonny Lee Miller završio je obuku za dobrovoljnog vatrogasca

Wiktor Szymanowicz/Anadolu Agency Via Afp

Osim po glumačkim ostvarenjima, Jonny je poznat i kao bivši suprug glumice, redateljice i humanitarke Angeline Jolie. Par je započeo romansu tijekom snimanja filma "Hakeri" iz 1995. godine, ali mjesecima nisu bili u kontaktu nakon što je snimanje okončano.

No, ponovno su se spojili i uskoro vjenčali u ožujku 1996. godine. Angelina je na vjenčanje došla u crnim gumenim hlačama i bijeloj majici na kojoj je mladoženjino ime bilo ispisano njezinom krvlju.

Brak se raspao sljedeće godine, razvod je okončan 2000. godine, nedugo prije nego što se Angelina u svibnju te godine u Las Vegasu udala za Billyja Boba Thorntona.

image

Jonny s drugom suprugom Michele Hicks

Robyn Beck/Afp

Jonny i Angelina su ostali u prijateljskim odnosima, a on se drugi put oženio glumicom i manekenkom Michelle Hicks 2008. godine. Imaju sina Bustera Timothyja Millera koji je rođen u prosincu te godine, a razveli su se 2018. godine.

Osim što je sadapostao dobrovoljni vatrogasac, Jonny se bavi i trčanjem maratona, a u studenome 2014. je postao američki državljanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:43