StoryEditorOCM
ShowbizCECA SHOW

Prijović gostovala kod Arkanove udovice i otkrila tajnu želju: ‘Ako bih mogla birati...‘

Piše Lenka Gospodnetić
2. ožujka 2024. - 14:59

"Zvjezdana" Aleksandra Prijović nedavno je izjavila na Blic TV-u u sklopu "Ceca showa" da priželjkuje djevojčicu kao spol možebitnog budućeg djeteta.

Riječ je o formatu čije je zaštitno lice i voditeljica Svetlana Ceca Ražnatović, udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana te pjevačica koja ima zabranu nastupanja u Hrvatskoj. Prijović se odazvala njezinu pozivu na ugošćenje u "Ceca showu" na Blic televiziji zajedno s pjevačem Sašom Kovačevićem, te s njom u opuštenom ambijentu ćakulala o koječemu, pa i sitnicama vezanim uz onaj sasvim privatni život.

U sklopu dijela showa vezanog uz pitanja gledatelja, jedno je pitanje postavljeno Prijović: "Bi li više voljela da iduće dijete bude dječak ili djevojčica?"

Ja bih voljela djevojčicu. Mislim, najvažnije je da je dijete živo i zdravo i da sve bude kako treba. Ali kada bih mogla birati, voljela bih dobiti djevojčicu – otkrila je Aleksandra, odjevena u atraktivnu i duboko dekoltiranu opravu.

- To je lijepo, imati i dječaka i djevojčicu – vispreno je primijetila Arkanova udovica, kojoj u Srbiji tepaju i "srpska majka". Svetlana, rođena Veličković, inače s pokojnim Arkanom ima kćer Anastasiju i sina Veljka. Ražnatović je također pjevačica, kontroverznog statusa u Lijepoj našoj, ali sa službenom zabranom održavanja koncerata. Odnedavno se pokušava profilirati i kao "voditeljka" na TV-u.

Aleksandra Prijović inače je za Filipa Živojinovića udata od 2018. godine, i u skladnom su braku. Oborila je rekord u nastupanju u Areni u glavnom gradu Hrvatske, pa se ima čime pohvaliti Svetlani Ražnatović Ceci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:11