StoryEditorOCM
ShowbizPRIJATELJSKI RAZLAZ

Prekinuo ‘it‘ par Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić, zajedno su osvajali domaću modnu scenu pomno osmišljenim stylinzima

Piše I. P.
16. veljače 2024. - 11:13

Od izvora bliskog paru Story je doznao da se Mirna Škrgatić iselila iz stana u kojem su kantautorica i redatelj Miran Kurspahić zajedno živjeli. 

- Miran i ja smo se razišli početkom godine, sporazumno, u prijateljskim odnosima. Razlozi ostaju među nama. Međusobno se iznimno cijenimo i poštujemo, kako to i dostoji nakon godina zajedničkog života - potvrdila je Mirna prekid.

Par je bio u vezi četiri godine. Bili su jedan od najbolje odjevenih parova na domaćoj sceni. Na zagrebačkoj "špici" nerijetko su se zajedno pojavljivali modno usklađeni.

image
Vanesa Pandžić/Cropix

- Kada oboje pronađemo vremena, volimo otići u zajednički šoping, ali najčešće kupujemo odvojeno. Ja puno češće ‘pustošim’ dućane od njega. Iako on i dalje ima više odjeće od mene, mislim da bih ga ubrzo mogla prestići. Kada ne znam što bih obukla i kraj punog ormara vičem kako nemam što obući, tražim Miranov savjet ili sugestiju. On pak uvijek zna što će odjenuti i ne sluša tuđe prijedloge - pričala je Mirna Storyju svojedobno o njihovom stilu.

Redatelj i glumac i kantautorica i kostimografkinja zajedno su surađivali i poslovno. Miran se više puta pojavio u Mirninim spotovima, a ona je radila kostimografiju za njegove predstave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 01:44