StoryEditorOCM
Showbizsudski rasplet

Porota utvrdila da oskarovka Gwyneth Paltrow nije kriva za skijašku nesreću: Unesrećeni ostao i bez odštete

Piše mozaik sd
31. ožujka 2023. - 07:39
US actress Gwyneth Paltrow reacts to the verdict in the trial over her 2016 ski collision with 76-year-old Terry Sanderson on March 30, 2023, in Park City, Utah. - Hollywood star Gwyneth Paltrow defeated a lawsuit on March 30, 2023, that was claiming $3.3 million damages over an accident on a Utah ski slope in 2016. A unanimous jury in the US state found the actress did not cause the crash with retired optometrist Terry Sanderson. (Photo by Rick Bowmer/POOL/AFP)Rick Bowmer/Afp

Porota u Utahu utvrdila je u četvrtak da oskarovka Gwyneth Paltrow nije odgovorna za ozljede koje je zadobio muškarac tijekom sudara na skijaškoj stazi u luksuznom odmaralištu Park City, objavio je Reuters. 

Terry Sanderson, umirovljeni liječnik, pretrpio je potres mozga i četiri slomljena rebra u incidentu koji se dogodio 2016. godine. Podsjetimo, on je rekao  da su ozljede dovele do traumatske ozljede mozga i tražio je više od 300.000 dolara odštete od Paltrow na građanskom suđenju.

Kazao je i da je žena, za koju je kasnije saznao da je Paltrow, skijala bez kontrole kada mu je naletjela na leđa. Sandersonov prijatelj posvjedočio je da je vidio kako se Paltrow zaletjela u bivšeg liječnika.

Paltrow je, s druge strane, rekla da nije izazvala nesreću i da ju je Sanderson u...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 05:37