StoryEditorOCM
Showbiz30 GODINA ZATVORA

Pojavila su se pisma Ashtona Kutchera i Mile Kunis koja nisu impresionirala ni sutkinju ni dvanaest porotnika

Piše SCENA SD
9. rujna 2023. - 13:06

Prije tri mjeseca američki glumac Danny Masterson (47) proglašen je na sudu u Los Angelesu krivim za silovanje. Zvijezda "Ludih sedamdesetih" osuđena je na ukupno 30 godina zatvora. Masterson, međutim, do danas poriče optužbe i tvrdi da su svi seksualni činovi bili sporazumni.  U njegovu obranu su stali, između ostalih, Mila Kunis (40) i Ashton Kutcher (45)!

image

Mila Kunis i Ashton Kutcher

Robyn Beck/Afp

Od 1998. do 2006. Mila i Ashton su glumili uz Mastersona u američkoj humorističnoj seriji "Lude sedamdesete" i očito razvili duboko prijateljstvo. Stoga nije ni čudo što su Mila i Ashton pokušali spasiti Dannyja Mastersona od duge zatvorske kazne.

Kako je izvijestio američki portal TMZ, među ostalim, pojavila su se pisma koja su, kako se navodi, Mila Kunis i Ashton Kutcher poslali sutkinji Charlaine Olmedo prije presude. U spisima je glumački par opisao svoju duboku privrženost i prijateljstvo s Mastersonom i progovorio u njegovu korist. U svom pismu sutkinji, na primjer, Ashton Kutcher je napisao: "Danny je uvijek imao strahovito pozitivan utjecaj na mene. On je vrlo iskrena i promišljena osoba." Kutcher je također naveo Mastersona kao razlog zašto nikada nije upao u "tipičan holivudski život s drogom".

image

Danny Masterson

Chris Delmas/Afp

Konačno, Ashton Kutcher je u svom pismu naveo da bi bilo "nepravedno" da Mastersonova "kći mora odrasti bez oca". Mila Kunis se složila, napisavši da je biti dio života Dannyja Mastersona "privilegija". Osim toga, MIla je naglasila da njegova uloga muža i oca "nije ništa drugo nego izvanredna". Riječi koje nisu impresionirale ni sutkinju Charlaine Olmedo ni dvanaest porotnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:41