StoryEditorOCM
Showbizkakvo iskustvo...

Planetarno popularna zvijezda šokirala detaljima o odnosu s Alkom Vuicom: ‘Samo jednom sam se na Brijunima kupala gola‘

Piše SCENA SD
11. ožujka 2024. - 15:58

Duran Duran, ikonični britanski bend čiji su hitovi obilježili glazbenu scenu desetljećima, najavljuje svoj povijesni nastup u pulskoj Areni ovog srpnja. Za hrvatsku publiku, obećavaju nezaboravan spektakl. Frontmen grupe, karizmatični Simon Le Bon, oduševljen je povratkom u Hrvatsku te je u nedavnom razgovoru za TOP Radio otkrio što ga emotivno veže za Lijepu našu.

image
Paul Hennessy/Nurphoto Via Afp

"Imao sam privilegiju istraživati vašu prekrasnu zemlju, ploveći duž dalmatinske obale i zastajkujući u Puli kako bih uživao u njezinim čarima. Razvio sam duboka prijateljstva s ljudima ovdje, što mi je donijelo mnogo radosti", izjavio je Le Bon. Nadalje, otkrio je svoje dugogodišnje prijateljstvo s poznatom pjevačicom Alkom Vuicom te pohvalio njezina sina Arijana, koji je postao istaknuti glazbeni producent. "Želim poslati iskrene pozdrave nevjerojatnoj Alki Vuici i njezinom sinu Arijanu, čija je glazbena strast nevjerojatna", dodao je Le Bon. Na pitanje hoće li Vuica prisustvovati njihovom koncertu, Le Bon je odgovorio potvrdno, izražavajući radost zbog budućeg susreta, prenosi Story.

Napomena vrijedna spomena jest i Le Bonov posjet Brijunima 2008. godine, gdje je uživao u luksuzu svoje jahte u društvu obitelji i upravo Alke Vuice. Pjevačica je kasnije u jednom intervjuu otkrila zanimljiv detalj iz njihovog druženja. "Samo jednom sam se na Brijunima kupala gola s frontmenom grupe Duran Duran, Simonom Le Bonom. Plovili smo zajedno i bili na Brijunima, i išli smo posjetiti Vangu. Čekali smo brod da dođe po nas, nismo imali kupaće, a Simon je prvi rekao da on mora skočiti u ovo lijepo more i skinuo se prvi pa smo se i mi", otkrila je Vuica.

Simon Le Bon je od 1985. u braku s bivšom supermodelom Yasmin Le Bon, s kojom ima tri kćeri, čime obiteljski život dodatno obogaćuje svoj glazbeni put.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:31