StoryEditorOCM
Showbiz11. i 12. srpnja

Petar Grašo sprema neviđen koncert ‘ispred kuće‘! Evo koga još dovodi San Sustipanske noći, Splićani je obožavaju

Piše Ivana Kapetanović
5. svibnja 2023. - 12:49

Jedna od najposjećenijih splitskih glazbenih manifestacija, San Sustipanske noći, održat će se i ovoga ljeta. Jedanaesto izdanje otvorit će Petar Grašo & Grand acoustic band featuring Ante Gelo 11. srpnja, a dan poslije, 12. srpnja na Sustipan dolazi Amira Medunjanin & Vortex Strings.

Splitska publika iz godine u godinu svjedočila je nastupima renomiranih glazbenika iz Hrvatske i regije, koji su svoje glazbene aranžmane prilagođavali upravo ambijentu Sustipana.

image
Joško Šupić/Cropix

Tako će ovoga srpnja Petar Grašo nastupiti u do sada neviđenoj akustičnoj izvedbi, a Amira Medunjanin dolazi u Split, i to na istu pozornicu na kojoj je 2015. godine održala koncert pred nekoliko tisuća ljubitelja sevdalinke.

image
Ivo Ravlić/Cropix

Prekrasan ljetni ambijent i uređenje, vrhunska produkcija i konceptualno jedinstvena manifestacija idealan su poziv za više od sedam tisuća posjetitelja koji svake godine željno iščekuju objavu programa i uživanje pod zvjezdanim nebom.

image
Luka Kivela

U posljednjih 10 godina Sustipan je bio jedna od najljepših koncertnih pozornica Mediterana na kojoj su nastupali Josipa Lisac, Massimo, Rade Šerbedžija, Urban, Vlatko Stefanovski, Miroslav Tadić, Darko Rundek, Amira Medunjanin, Jinx, The Frajle, Esma Redžepova, TBF, Bajaga, Neno Belan, Maksim Mrvica, Gibonni i Goran Bregović.

Ulaznice za San Sustipanske noći uskoro će biti puštene u prodaju, a za više informacija zapratite Facebook i Instagram stranicu San Sustipanske noći.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:47