StoryEditorOCM
ShowbizAtmosfera na vrhuncu

Ovo je koncert godine u Splitu! Doris je pjevala gotovo tri sata i priuštila nam pravi glazbeni spektakl: publika je bila u transu, a nastup je završila bosa

Piše Vinko Paić
12. studenog 2022. - 22:53

Atmosfera u Spaladium Areni je na vrhuncu. U dvorani nema praznog mjesta, više od dvanaest tisuća ljudi pjeva i pleše uz najveće hitove Doris Dragović slaveći zajedno s njom njenih 40 godina respektabilne glazbene karijere.

image
Jakov Prkic/Cropix

Kad je u sredini koncerta splitska diva zapjevala svoj veliki eurovizijski hit ‘’Marija Magdalena’ s kojom je davne 1999. u Jeruzalemu osvojila četvrto mjesto sve je stalo, a publiku je doslovno bacila u trans.

image
Jakov Prkic/Cropix

Jedan od upečatljivih trenutaka bio je i kad je pjevala hit ‘Dajem ti srce‘ u novom aranžmanu uz pratnju gudačkog orkestra. Pjesmu je napisao Gibonni, a skladao Zrinko Tutić.

image
Jakov Prkic/Cropix

Emotivno je bilo i tijekom izvedbe ‘Ovo je naša krv’ kada su Splićani u mraku podignuli mobitele u zrak stvarajući bajkovitu atmosferu.

- Obuklo me lipo jel da, osjećam se kao Petar Pan i imam svog anđela - rekla je u jednom momentu pjevačica koja se tijekom koncerta presvlačila tri puta.

Spektakularni nastup od gotovo tri sata završila je s još jednim velikim eurovizijskim hitom ‘Željo moja’.Potom je izula cipele s visokom potpeticom i bosa pjevala ‘Sedam mora, sedam gora’.Publika je nije puštala s pozornice i još dugo nakon što je otišla pjevala njene najveće hitove.Bio je ovo uistinu jedan od koncerata koje će Split i Splićani još dugo pamtiti.

image
Jakov Prkic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 22:38